IMPRESS THEM: Beef Wellington - DGF

Afgelopen weekend werden vriendlief en ik verrast door dit fantastische, heerlijke recept… Beef Wellington!

Makkelijk is een codewoord in mijn keuken. Daarom geef ik de laatste paar jaren graag de touwtjes uit handen aan de oven/pan/stoomding. Het proberen om het gerecht zo lekker en mooi mogelijk te krijgen zonder uren in de keuken te staan, is dan ook een doel op zich geworden. Die uren niet in de keuken staan kan ik dan doorbrengen bij de leuke, lieve mensen die een hapje komen eten. Is dit ook iets waar jij van houdt? Dan maak je met dit gerecht zeker indruk! Dat deden mijn lieve schoonouders anders ook bij mij! ♥

week42_14

Het recept komt uit de Libelle en stond in de kerstspeciaal van vorige jaar. Mijn schoonouders hebben dit recept identiek  gebruikt. Je kunt het hier vinden.

2014-10-25 18.37.50

Mijn tip: Ik denk dat de ossenhaas nog meer naar het champignon/ui/parmaham mengsel smaakt wanneer je het een dagje eerder maakt en in de koelkast bewaard. Ideaal wanneer je eters hebt, aangezien het maar 30 min in de oven hoeft ;)

Geniet van je avond en het gezelschap! :)

Add Comment

Laat hier je reactie achter...