Parijs - Tip voor een fantastisch verblijf - De Genietende Foodie

Parijs_stay_overview

Tijdens ons verblijf in Parijs in November 2014 verbleven wij in een prachtige appartement in de wijk Montmartre. Via Airbnb vonden we dit authentieke, witte, karakteristieke appartement dat verhuurd wordt via muzikant Eduardo. Sinds juli 2014 verhuurd hij zijn appartement aan toeristen, op de momenten dat hij zelf buiten de stad aan het optreden is of ergens anders logeert/vakantie viert.

Parijs_bureau

Het vintage bureau tegen de stenen muur, de bruine piano naast het bed, de oude groene schoolbank als eettafel, het houten aanrechtblad op de witte keuken, de platenspeler met vele klassiekers… Van al deze elementen heb ik meer dan genoten! Het geeft een bepaalde rust, je voelt je er thuis, je komt er tot rust en je laad weer op. Alleen door haar uitstraling en inrichting is dit appartement al een aanrader.

Montmartre by night

Om over het mooie uitzicht op de Sacré-coeur en het uitzicht over de stad maar niet te veel te zeggen. Prachtig nietwaar?

2014-12-03 11.37.24

De muzikale elementen in het appartement geven een heerlijke sfeer. Mocht je zelf kunnen spelen, kun je hier zeker je geluk op! Wij hebben op een avond heerlijk genoten van de platenspeler onder het genot van een wijntje met hapjes. Even ontspanning!

Travel

Verder heeft het appartement alles wat je nodig hebt, met Metro Barbès-Rochechouart (lijn 2, blauw) om de hoek en een Carrefour supermarkt een straat verderop. Het is een ideale plek met slechts twee minpunten. Je kunt je soms ’s avonds iets minder prettig voelen in de wijk en de zeven trappen naar boven zijn behoorlijk pittig na een lange dag wandelen door Parijs. Maar deze twee punten kunnen niets afdoen aan het appartement.

Mocht je nog een appartement zoeken in Parijs? Neem dan zeker dit appartement mee in je afweging! Wij hebben er heerlijk genoten!

Add Comment

Laat hier je reactie achter...