TRAVEL: Citytrip geboekt - DGF

Ongeveer 6 jaar geleden was ik er voor het laatst. Al zo vaak wilde ik weer gaan en koos ik toch elke keer weer voor een andere bestemming. Mijn kennis over deze prachtige stad ontbrak compleet, waardoor deze stad in mijn ogen nooit meer was dan een toeristisch trekpleister. Daar komt in november verandering in, wanneer vriendlief en ik deze stad gaan herontdekken!

e1fc5b12_original

Wij gaan samen een kort weekendje naar Parijs! In totaal hebben we 2 volle dagen daar en blijven we 2 nachtjes weg. Best kort, maar door de strakke tijdsplanning in mijn studie kan ik helaas niet zo lang weg. Ik heb een super tof appartementje geboekt (via Airbnb) op loopafstand van de Sacré Coeur, in de wijk Montmartre. Het ligt op de 7de verdieping en heeft een prachtig uitzicht. Het is een mooi clean ingericht appartement met een hele gave vintage touch. Ik ben er nu al helemaal verliefd op ♥.

f02b2720_original

Omdat mijn kennis over Parijs en haar hotspots dus minimaal is, heb ik jullie hulp hard nodig!!
Weet jij een hippe koffiebar, een leuke lunchroom of een fantastisch restaurant om in te diner? Of juist gave interieur winkels of boetiekjes? Please please please let me know door hieronder een reactie achter te laten of een mailtje te sturen naar info@degenietendefoodie.nl. Dus kom maar op :)

(Bron foto’s)

4 Comments

 • Marlissa 5 november 2014 12:39

  Wat leuk! Ik heb toevallig ook geboekt via Airbnb voor Parijs in Montmartre. De eerste keer dat ik iets geboekt hebt bij Airbnb, ben benieuwd. Jullie appartement ziet er super mooi uit. Tips? Montmartre is echt heel leuk en ik kom graag bij Le Relais Gascon, een saladerestaurant in Montmartre en Laduree.

  • Kim 6 november 2014 10:46

   Wat leuk dat je ook naar Parijs gaat! Airbnb is voor mij ook de eerste keer, maar ik hoor zo veel goede verhalen om mij heen dat ik het gewoon een keertje uitgeprobeerd wilde hebben. En, dankjewel voor je tip! Die ga ik even opslaan in mijn lijstje. Jij ook heel veel plezier met de voorpret alvast ;)

 • Bente 4 november 2014 22:11

  Wat heerlijk dat jullie naar Parijs gaan! Ik kan je niet echt helpen met tips maar in ieder geval: heel veel plezier. Jullie zullen je vast prima vermaken :)

  • Kim 6 november 2014 10:43

   Dankjewel! Ik kijk er ook echt super naar uit, even lekker samen weg!

Add Comment

Laat hier je reactie achter...