New York ♥ The List - De Genietende Foodie

Over 2 weken is het zo ver… ik ga naar NEW YORK♥! Nieuwsgierig naar de lijst met dingen die ik persé wil doen? En, ik heb nog hard op zoek naar leuke tips qua bezienswaardigheden & restaurantjes, dus heb jij mij een handje?!

New York - the list - Skyline

The List

New York is een bestemming die al heel lang op mijn verlanglijstje staat. De afspraak met mijzelf was dat op het moment dat ik afgestudeerd zou zijn, ik naar deze mooie stad zou gaan. Nu, iets meer dan een jaar later, is het eindelijk zo ver! Op donderdag 24 september stap ik samen met vriendlief in het vliegtuig naar een van mijn droombestemmingen♥. Zoals je waarschijnlijk wel snapt… ik loop dus al jaren een lijst met “dingen die ik moet doen in New York”.

♥ Een week jezelf een New Yorker voelen ♥ Rondje hardlopen door Central Park ♥ Times Square ♥ Tiffany’s ♥ Fietsen door Brooklyn ♥ Varen over het water rondom Manhattan ♥ de échte starbucks ♥ Zitten met een koffie op een stoep en kijken naar de New Yorkers ♥ Empire State Building ♥ Uitzicht over New York ♥ Rooftop Party ♥ Rooftop cocktails in Rooftop Bars♥ Überhaupt, eten in New York ♥ New York by Night ♥ Chelsea Food Market ♥ Upper East Side ♥ Reizen met de Metro ♥ Naar een musical op Broadway ♥ Überhaupt, naar iets cultureels als een voorstelling ♥ Dansje doen in een toffe club (tips?) ♥ Guggenheim ♥ 9/11 memorial museum (zeker op dagen zoals 11 september) ♥ Vliegen over New York ♥ Ontdekken van toffe niet toeristische plekken ♥ Had ik het eten in New York al genoemd ♥ Hamburgers, bagels, cupcakes, chessecake, food trucks ♥

New york - the list - brooklyn bridge

Ervaring gezocht!

Het leukste misschien wel aan vertellen dat je naar New York gaat is alle leuke tips die mensen hebben die er al geweest zijn! Een hoop toffe dingen heb ik al gehoord, maar ik ben nog steeds hard op zoek naar leuke tips qua bezienswaardigheden & restaurantjes, dus heb jij mij een handje?!

Laat hieronder jouw beste, leukste, gekste of tofste New York ervaringen achter. Of het nou een bezienswaardigheid of restaurant is, alles is welkom! 

 Bron, Bron

2 Comments

  • Marlissa 12 september 2015 10:41

    Aaah wat gaaf! Twee weken is al heel snel! Vergeet vooral het slenteren door Soho, Greenwich en Nolita niet. Dit is echt een Shoppingwalhalla en hier vind je zoveel leuke restaurantjes, zoals The Butcher’s daughter en Tacombi at Fonda Nolita. En de High line natuurlijk! Zelf ben ik een beetje verliefd geworden op Williamsburg! Ook erg leuk is Gotham Westmarket. Een klein halletje met restaurantjes, en heel veel lekker eten. Op onze blog zijn ook nog heel wat artikelen te vinden met tips. Heel veel plezier!!

    • Kim 21 september 2015 22:13

      He Marlissa! Dankjewel nog voor je ontzettend fijne reactie :) Ik heb ondertussen al een hoop tips van jullie site ook afgehaald, ideaal! Nog maar een paar nachtjes, dus het aftellen is echt begonnen.

Add Comment

Laat hier je reactie achter...