Gezocht: Boedapest tips! - De Genietende Foodie

In Mei is het zover. Ik ga samen met een vriendinnetje een city trip maken naar Boedapest! Ben jij daar geweest en heb je toffe restauranttips, bezienswaardigheden of ander must do’s? Laat het in de reacties weten!

Boedapest_1

Bron

Boedapest is een van de vier bestemmingen die op mijn citytrip verlanglijstje staat. Ik vertelde al eerder dat de grote verschillen in architectuur mij ontzettend mooi lijken om te zien. Daarnaast de ervaring tijdens het wandelen door de verschillende gebieden Buda & Pest, die door de Donau van elkaar worden gescheiden. Het lijkt mij een mooie, bijzondere stad ♥!

Naast de Gellertheuvel is voor ons nog veel onbekend. Waar kun je bijvoorbeeld lekker en goed eten? Is er een museum met bepaalde kunst wat zeker de moeite waard is? Heb jij een bezoek gebracht aan een spa wat een aanrader is? Ken jij toevallig nog een fantastische ander bezienswaardigheid die we zeker niet mogen missen?

Naast alle mooie plekken die we kunnen bezoeken zijn we ook nog op zoek naar hoteltips. We hebben het nog niet definitief geboekt, omdat we niet goed weten welke wijken leuk zijn om te verblijven (en waar je beter niet kan zitten). Heb jij tijdens je verblijf in een fijn hotel / hostel / AirBnB overnacht? Laat het hieronder even achter!

Zoals je ziet zijn we dus onwijs hard op zoek naar JOUW tips! Deel ze hieronder of stuur even een mailtje naar kim@degenietendefoodie.nl. Alvast hartstikke bedankt ♥!!

Add Comment

Laat hier je reactie achter...