Hotspot // Ayla in Rotterdam - De Genietende Foodie

Zonder te weten wat er bij Ayla in Rotterdam op de kaart staat, wil je hier al vanwege het prachtige interieur naartoe. Dit is dé plek van ontbijt tot diner!

Sinds kort vind je vlak bij het Centraal Station in Rotterdam een schitterende nieuwe hotspot. Zodra je naar binnen stapt (of deze fotoserie bekijkt!), snap je helemaal wat ik bedoel. Want of je nu gaat voor een ontbijt of een diner, het prachtige Ayla is zeker jouw bezoek waard!

Waan je in Mediteraanse sferen

Op het moment dat ik de deur binnen stap, weet ik niet waar ik moet beginnen met kijken. De mozaïek tegeltjes op de bar, de prachtige stoffen zittingen, het warme hout… Om nog maar niet te spreken over die prachtige zithoek die met haar grote, mediterrane kleden & de verzameling van warme kleuren gelijk een huiskamergevoel geeft.

Als je een zwak hebt voor een mooi interieur zit je bij Ayla zeker goed. Zonder dat je weet wat er op de kaart staat, wil je hier al naartoe. Neem zeker ook een plekje aan de achterkant, aan de andere bar. Hier kun je zitten aan een van de hoge tafels of kiezen voor een plekje op de trap. Super sfeervol om van een drankje & borrelgerecht te genieten!

Psst.. Leuk detail, loop ook even naar de toiletten boven. Met de Oosterse tekens/teksten op de wand en de prachtige wasbakken is dit echt een plaatje om te zien!

Proef de smaken met kleine gerechten

Ik kwam bewust naar Ayla toe voor het ontbijt, ik ben namelijk gewoon een breakfast lover. Met de kaart voor mijn neus slaat de twijfel toe. Wat een heerlijke gerechten staan hier op het menu voor het ontbijt; acai bowl, shakshouka, porridge… wat klinkt dit allemaal goed!

Uiteindelijk kies ik voor de fluffy pancakes met gezouten karamel en dadels. Waanzinnig lekker! Lekkere fluffy zoals je deze wilt hebben, de gezouten karamel maakt het lekker zoet en die dadels met pistache geven een heerlijke twist aan het gerecht. Bijzonder, zoals je het niet alledaags proeft.

Van ontbijt tot diner

Voor die bijzondere smaken kun je bij Ayla dagelijks terecht van 8 uur tot middernacht. Dus of je nu ’s avonds lekker wilt genieten van verschillende, bijzondere Mediteraanse gerechten, gezellig een drankje wilt doen met vrienden of een ontbijt nodig hebt voor je kater van de vorige avond… het kan allemaal!

De gerechten op de kaarten zijn ook uitermate geschikt om lekker met zijn allen te borrelen. Zo ga ik binnenkort nog even terug voor de bulgur salade, chicken thighs en die croquettes. Oh, en eigenlijk moet ik ook gewoon nog de burrata, kazen en charcuterie proberen. Mooi glas wijn erbij en genieten maar!

Ik ben fan van deze prachtige nieuwe hotspot Ayla in Rotterdam. Tref ik jou binnenkort ook bij Ayla?! 

Ayla, Kruisplein 153, 3014 DD Rotterdam

Op zoek naar meer leuke hotspot in Rotterdam, kijk dan even hier.
Hier vind je een overzicht van alle hotspots op De Genietende Foodie. 

Add Comment

Laat hier je reactie achter...