Hotspot: Hudson Zoetermeer x 88 Food - De Genietende Foodie

Terras in de volle zon, waanzinnige burgers & hotdogs en verfrissende zomerdrankjes. Perfecte ingrediënten voor een Sunday Roast bij Hudson in Zoetermeer.

hudson-88food-event-1 780

Afgelopen zondag organiseerde Denise & Nick van 88 Food een zeer geslaagd Sunday Roast bij Hudson Bar & Kitchen in Zoetermeer. Er was een mooi groot zonnige terras (met ook overdekte gedeeltes) waar je in de zomer heerlijk van het weer kunt genieten. De stoere, urban inrichting van dit restaurant sprak erg aan.

Samen met andere gezellige bloggers genoot ik van heerlijk verse gegrilde gerechten, direct van de barbecue. De hotdog – die rijkelijk was belegd met bacon, gebakken ui en een frisse garnering – viel erg goed in de smaak. De huisgemaakte frisse ice tea’s paste er goed bij! Oh, en die burger. Die burger met avocado, bacon, gekarameliseerd ui & saus. Die smaakte echt waanzinnig lekker!

hudson-88food-event-2 780

hudson-88food-event-3 780

hudson-88food-event-4 780

Een etentje is natuurlijk niet compleet zonder een lekker nagerecht! Wat dacht je van deze Donut Vanille Cupcakes? Onwijs lekker combinatie van de zachte cupcake met de botercrème  & de donut. Super lekker! Naast dat werden er ook nog heerlijke fudgy oreo brownies geserveerd. Mocht je zelf aan de slag willen gaan, je vind het recept hier!

Een heerlijke middag met lekker eten, fijne drankjes en gezellig mensen. Toffe manier om kennis te maken met Hudson in Zoetermeer! Een mooi locatie, wat met het zonnige, ruime terras perfect is voor de komende zomer. 

2 Comments

  • 88 Food 12 juni 2016 14:26

    Hi Kim, super om te horen dat alles zo in de smaak is gevallen! Erg leuk stukje ook, thanks. :)
    We zien je vast snel weer een keer, liefs Denise & Nick

    • Kim 13 juni 2016 11:09

      Wat leuk! Nogmaals bedankt voor de uitnodiging & de gezellige middag ;-)

Add Comment

Laat hier je reactie achter...