Hotspot // The Fish Market - Rotterdam - De Genietende Foodie

Visliefhebbers opgelet! Bij de nieuwe, hippe & moderne vismarkt The Fish Market moet je binnenkort even eten. Het is net alsof je op vakantie bent…

the-fish-market-rotterdam-1-780

Een mooi fruit des mer plateau, lekkere kleine bijgerechten of een goed bereid stukje vis… Ben jij een visliefhebber, dan moet je dit weekend écht even bij het nieuw geopende restaurant “The Fish Market” gaan eten. Alleen de foto’s zeggen al genoeg…

Alsof je in het buitenland bent…

the-fish-market-rotterdam-2

Het voormalige Sumo restaurant aan de Binnenrotte in Rotterdam is begin September omgetoverd tot hippe, moderne vismarkt. De kleine witte tegels aan de muur, het zwarte staal & de zachtgroene kleuren geven je het gevoel alsof je een klein, lokaal restaurant binnen stapt. Net alsof je op vakantie bent…

Doordat het ruime pand is opgedeeld in kleinere ruimtes, hangt er een knusse, ontspannen sfeer. Dit maakt het een perfecte plek om met familie en/of vrienden te eten, rustig bij te kletsen en te genieten van heerlijke visgerechten. De hardwerkende, enthousiaste medewerkers zorgen ervoor dat je optimaal geniet van je avondje uit.

Fantastische visgerechten

Een snel broodje vis voor de lunch, borrelen met oesters & champagne of proeven van een tafel vol met hapjes… de kaart van The Fish Market is ontzettend divers! Ik haalde er al eerder een broodje makreel, die ontzettend goed in de smaak viel. Toch vind ik dat deze hotspot het beste tot zijn recht komt, als je even de tijd neemt om hier te gaan zitten & te eten.

the-fish-market-rotterdam-3

Ga je hier ’s avonds eten? Met een fruit des mer plateau voor 1 persoon, een Hollands visplateau & een klein bijgerecht heb je meer dan genoeg voor 2 personen. Qua bijgerecht kozen wij voor de inktvisringen. Verse zachte inktvis in een lekker krokant korstje, je proefde dat het vers bereid was! Ook het visplateau smaakte ontzettend goed; hele verse vis, keuze uit diverse soorten en lekkere, zachte smaken.

En dan het fruit des mer plateau, wauw♥! Oesters, vongole, mosselen, garnalen… noem maar op. De schelpdieren waren licht op smaak gebracht met kruiden en groenten, wat een lekkere toevoeging gaf. Samen met de pittige dip bij de garnalen, de Franse oesters en de bijzondere schelpdieren een prachtige diverse plateau. Heerlijk om met een glaasje wijn van te genieten.

Vis eet je dus voortaan bij The Fish Market aan de Binnenrotte in Rotterdam. Vers, goede kwaliteit, mooie smaaktoevoegingen & heerlijke gerechten. Wanneer ga jij hier genieten?! 

2 Comments

  • Jessy 7 oktober 2016 09:06

    Oeh bedankt voor de tip. Het komt precies optijd! Ik vertrek namelijk over een paar uur naar Rotterdam haha :)

    • Kim 9 oktober 2016 09:45

      Super leuk Jessy! En, uiteindelijk nog geëindigd bij The Fish Market of ben je ergens anders heen geweest?!

Add Comment

Laat hier je reactie achter...