Must have: City guide Boedapest met tips! - De Genietende Foodie

Ga jij binnenkort naar Boedapest of ken jij iemand die naar Boedapest gaat? Dit is de city guide voor foodies, met de leukste hotspots om te genieten van je citytrip in Boedapest.

cityguide-boedapest-promo 780

In Boedapest bezocht ik niet alleen de bezienswaardigheden, maar ontdekte ik o.a. ook hele fijne restaurants, bars & ontbijt hotspots. Al deze té leuke plekjes deel ik nu met jou, in één handige city guide. De city guide download je direct in dit artikel, gewoon voor op je telefoon! Wat je kunt verwachten én waarom je hem direct moet downloaden vertel ik graag. Oh, en vergeet niet de speciale Google Maps kaart mét alle hotspots te downloaden. Dan heb je alle adressen van de hotspots direct bij de hand om lekker onbezorgd van je citytrip in Boedapest te genieten!

Maak van je citytrip een ervaring

Eind Juni 2016 bracht ik 4 dagen door in de onwijs mooie, leuke & bijzondere stad Boedapest. Omdat ik voor mijn gevoel wel 100 artikelen vol kon schrijven met leuke hotspots in Boedapest leek het mij leuk om een city guide te maken. Niet zo maar een city guide, één guide met dé hotspots om te compleet van je citytrip te genieten ♥.

Waar moet je naar toe om lekker te genieten zonder diverse website’s af te struinen? Dat is het antwoord dat ik je met deze city guide geef. Simpel gezegd, als je naar deze restaurants gaat of de bezienswaardigheden bezoekt, maak jij van je citytrip een fantastische ervaring!

Bomvol hotspots, van eten tot shoppen

cityguide-boedapest-preview-2

Alles heb je in één guide. Dat betekent dat je in de city guide een verzameling  van mijn zeven bezienswaardigheden vind, leuke bezienswaardigheden die je gewoon bezocht moet hebben. Ook deel ik de geheimen van Boedapest, dit zijn de plekken waar je de locals vindt. Zo kun je de stad op een niet-toeristische manier ontdekken.

Verder gaat het in de city guide om de beste hotspots uit de stad. Zo deel ik plekken waar je lekker kunt ontbijten, waar je even gaat zitten voor een kopje koffie of waar je juist ’s avonds gaat eten. Denk je dat dat het is? Ook tips voor leuke winkels om te shoppen of locaties om een drankje te drinken vind je in de guide. De city guide zit dus bomvol met hotspots, van eten tot shoppen.

Download hem nu!

De city guide kun je heel eenvoudig downloaden, zodat je deze direct offline beschikbaar hebt. Naast je telefoon kun je hem nagenoeg op elke device zetten – zoals je telefoon, laptop of tablet –, net wat jij gemakkelijk vindt. Vul hieronder in het kader je naam en e-mailadres in. De city guide krijg je dan direct per e-mail toegestuurd.

Vul je naam & e-mailadres in in het formulier!

Dit is de city guide voor foodies, met de leukste hotspots om te genieten van je citytrip in Boedapest. Lees er hier alles over of download direct!

City guide Boedapest - cover 780

Je e-mail zal worden bewaard voor het gebruik van updates van de city guide, feedback over jouw ervaring of toekomstige informatie van De Genietende Foodie. Grote garantie, niemand anders zal jouw e-mailadres ontvangen! Natuurlijk kan afmelden ten alle tijden.

Handige (offline) kaart mét alle hotspots uit de city guide.

Alsof dat nog niet alles is… Om te zorgen dat het gebruik van deze city guide geen drempel voor je wordt, heb ik een speciale Google Maps kaart gemaakt. Dit betekent dat je allé hotspots uit de cityguide direct in één overzichtelijke kaart hebt. Je hoeft dus geen lastige straatnamen in te toetsen en via de legenda kies je gemakkelijk jouw favoriet.

Er zijn drie verschillende manieren om hier gebruik van te maken. Allereerst, het gebruiken van de app Google Maps. Dit werkt heel gemakkelijk;

Je opent deze pagina met het device waar je graag de kaart op wilt gebruiken, bijvoorbeeld je telefoon. De kaart staat nu direct op je telefoon. Door op de drie streepjes te drukken in het zoekvenster (het menu) zie je de kaart ‘City guide Boedapest’ staan. Hier vink je deze aan of uit.

De pins op de My Maps kaart via Google Maps werkt helaas niet offline. Je kunt er wel deze app voor aanschaffen voor 2,99. Daarnaast schijn je het ook te kunnen downloaden naar de app maps.me, maar dit lukt mij helaas niet.

Ook gewoon voor alle nieuwsgierige…

Ook als je gewoon ontzettend nieuwsgierig bent naar de allereerst complete city guide van De Genietende Foodie kun je deze natuurlijk downloaden. Ik heb er zo ontzettend van genoten om deze guide in elkaar te zetten, dat ik je al kan verzekeren dat dit niet de laatste city guide zal zijn. Bekijk daarom gerust wat je zou kunnen verwachten. En, verzoekjes mogen altijd ♥!

Kim-Boedapest-klein

Bedankt voor het downloaden van deze city guide! Deze is met veel liefde en plezier samengesteld om jou een fantastische tijd in Boedapest te geven! 

Laat in de reacties of via Social media vooral achter wat jij van deze city guide vindt. Dat waardeer ik heel erg. Deel vooral jouw foto’s op Social Media. Tag @degenietendefoodie of gebruik #cityguideboedapest. Het lijkt mij super tof om jouw foto’s te zien! 

3 Comments

 • Rozan 27 juli 2016 15:37

  Ik ben net twee weken geleden in Boedapest geweest! Wat jammer haha. Had hem anders zeker weten gebruikt! :)

  • Kim 28 juli 2016 10:55

   Ah nee?! Hopelijk heb je een leuke tijd in Boedapest gehad! En, anders gewoon nog een keer gaan ;-)

   • Rozan 1 augustus 2016 13:30

    Ja! Boedapest is zo tof! Haha, nu heb ik idd een hele goede reden om binnenkort weer te gaan :p

Add Comment

Laat hier je reactie achter...