Valentijntip: 5x uit eten in Rotterdam - De Genietende Foodie

Het is bijna Valentijnsdag! Vandaag 5 tips voor elke portemonnee, van goedkope date tot romantisch diner! Hiermee geniet jij samen met je geliefde heerlijk van een romantische maaltijd buiten de deur.

Om het makkelijk te maken even een simpele legenda voor de prijzen:

€ = Goedkoop, hoofdgerechten <15 euro
€ € = Gemiddeld, hoofdgerechten 15-25 euro
€ € € = Duur, hoofdgerechten >25 euro

La Pizza

La Pizza is een gezellig, leuk en laagdrempelig restaurant met goede kwaliteit traditionele Italiaanse gerechten. Geniet vooraf samen van verschillende antipasta’s, deel een pizza en laat je verrassen door de waanzinnige lekkere desserts. Aanrader is de pizza con salsiccia & de pizza con gamberi e rucola ♥

Prijs: €
La Pizza, Scheepstimmermanslaan 21, Rotterdam

Destino

Wat is er op het gebied van eten nu leuker dan samen je eten delen en hiervan genieten? ♥ Bij Destino krijg je prachtige kleine, lekkere tapas uit de Spaanse keuken. Zelf ben ik al een keer eerder bij Destino geweest en ik raad zeker de gefrituurde inktvis, ibericoham kroket en de schelpen van de dag aan! Oh, en vergeet de GinTonic er niet bij ;-)

Prijs: € € 
Destino, Zaagmolenkade 37/38, Rotterdam

Euromast

Rotterdam by night, hoe ontzettend romantisch is dat? Genieten van een mooie maaltijd met een prachtig uitzicht, dan kan perfect bij de Euromast. Qua eten kun je kiezen voor een verrassingsmenu of diverse gerechten van de kaart. Tip; reserveer een plekje aan het raam!

Prijs: € € €
Euromast, Parkhaven 20, Rotterdam

Het Eigendom

Bij deze hippe, stijlvolle wijnbar kun je hele mooie, goede wijnen drinken. Daarnaast is de kaart ook erg goed en serveren ze een wisselend verrassingsmenu, in de vorm van kleine gerechten. Mocht je nu iets anders willen, probeer dan de High Wine!

Prijs: € € €
Het Eigendom, Witte de Witstraat 45, Rotterdam

In de keuken van Floris

Wil je alle verwachtingen van je geliefde overtreffen? Neem hem of haar dan mee naar ‘In de keuken van Floris’. Een waanzinnige smaakbeleving, prachtige gerechten en gezellige, romantische omgeving. Je zit midden in de keuken van Floris, kunt hem aan het werk zien en wordt tegelijkertijd met alle gasten geserveerd. Ik ben er zelf al meerdere keren geweest, ik ben ontzettend fan♥! Trouwens, ik zag dat ze een leuke valentijnsactie hebben!

Prijs: € € €
In de keuken van Floris, Honingerdijk 259, Rotterdam

Meer tips om lekker te eten in Rotterdam? Kijk dan even hier voor het overzicht.
Op zoek naar tips in andere steden? Je vindt het overzicht hier.

Add Comment

Laat hier je reactie achter...