Geniet tip // 5 nieuwe Netflix series die je niet mag missen - De Genietende Foodie

Yes! Het is die tijd van het jaar, de start van nieuwe series. Van humor tot actie, deze 5 nieuwste Netflix series kun je gewoon niet missen!

Als je vaker mijn blog leest, weet je vast wel dat ik echt kan genieten van het kijken van een serie♥. Of dat nou via Netflix, uitzending gemist of een andere manier is, het maakt niet uit. Ik vind het een heerlijk tijdverdrijf én perfect voor mijn creativiteit.

Zeker aan het begin van het nieuwe jaar kan ik met smart wachten tot mijn favorieten series weer beginnen (Scandal, Suits, Quantico, Hawaii Five-O). Ik kan mij daar zo op verheugen! Alle nieuwe series noteer ik in mijn agenda, zodat ik er geen kan missen. Nu zijn er een aantal hele toffe nieuwe series die ik jou wil aanraden. Van humor tot actie, dit zijn de 5 nieuwste Netflix series die je gewoon niet kunt missen!

#1 – Riverdale

Intrige, moord, schuldgevoel, humor, spanning, begrip, liefde… het zit er allemaal in. Riverdale is een nieuwe serie vanuit The CW, dat het verhaal vertelt van een groep scholieren in de stad Riverdale. De karakters zijn sterk, uniek & een tikkeltje mysterieus. Deze serie is perfect voor de liefhebbers van Pretty Little Liars & Gossip Girl. Sommige momenten herken je uit je eigen schooltijd, andere momenten wil je liever niet herkennen. Een hele toffe serie, ik gok dat hier wel een paar seizoenen van gaan komen!

Elke vrijdag een nieuwe aflevering op Netflix. 

#2 – Second Change

In eerste instantie leek mij dit een beetje een vreemde serie, omdat de serie ook ‘The Frankenstein Code’. Toch wilde ik de eerste aflevering graag zien. Ik was hooked, want pas na 4 afleveringen kwam ik er weer uit. Second Change gaat over een 76-jarig man die komt te overlijden, maar door de technologie weer tot leven wordt gebracht om een ambitieuze tweeling van kanker te helpen genezen. Kort samengevat is deze serie buitengewoon, niet bevattend, bijzonder, humoristisch en vol actie.

Seizoen 1 is sinds 1 februari volledig beschikbaar op Netflix. 

#3 – One day at a time

Zin om te lachen? Dan moet je zeker naar de serie One day at a time kijken. Dit gaat over een Cubaanse familie die in Amerika woont, drie generaties in één huis. Bijzondere, unieke karakters met een ongelofelijk goed gevoel voor humor. Je ligt continue in een deuk bij deze serie, terwijl er ook écht een verhaal wordt verteld. Een verhaal waar je je soms zelfs wel een beetje in herkend.

Seizoen 1 is volledig beschikbaar op Netflix. 

#4 – Santa Clarita Diet

Om nog even door te gaan in de humor… Santa Clarita Diet is een nieuwe serie op Netflix, die het verhaal vertelt van het getrouwde stel Sheila & Joel die samen huizen verkopen in Santa Clarita. Totdat Sheila zich opeens niet meer zo goed voelt… Deze serie zit vol met bekende acteurs zoals Drew Barrymore (Charlie’s angels) en Ricardo Chavira (Desperate Housewives). Kort samengevat? Komisch, ongemakkelijk, bizar, niet bevattend en ontzettend grappig!

Seizoen 1 is volledig beschikbaar op Netflix. 

#5 – Shooter

Ik weet niet aan hoeveel mensen ik deze serie al heb aanbevolen, want dit is echt een topper! Shooter gaat over Bob Lee Swagger, een van de wereld beste shooters. Hij is een veteraan die wordt gevraagd voor een specifieke klus, tot blijkt dat hij wordt beschuldigd van de moord op een President. Verraad, actie, spanning, ongeloof en mysterie. Een van de beste series die ik sinds tijden heb gezien!

Seizoen 1 is volledig beschikbaar op Netflix. 

Vijf heerlijke series om even lekker te ontspannen en te genieten. Welke serie ga jij vanavond direct kijken?!  

Nieuwsgierig naar meer leuke Netflix series? Najaar 2016 deelde ik dit lijstje met mijn favorieten.
Benieuwd welke series je als foodie écht niet mag missen? De top 4 vind je in dit artikel.

Add Comment

Laat hier je reactie achter...