Hotspot // Genieten van fruits de mer bij The Park Rotterdam - De Genietende Foodie

Hotspot // Genieten van fruits de mer bij The Park Rotterdam

Fruits de mer plateaus vol met het allerbeste uit de zee. Ga van vrijdag 8 september t/m zondag 17 september genieten bij The Park in Rotterdam!

Als je mij al iets langer volgt, weet je dat ik gek ben van vis ♥. Ik vertel dolgraag wat de leukste plekken zijn om vis te gaan eten, deel regelmatig mijn eigen creaties in lekkere, makkelijke recepten of tip de leukste visrestaurants om te genieten op reis. Vandaag heb ik weer een hele goede tip voor je, gewoon om deze week van te gaan genieten in Rotterdam…

Unieke plek, unieke ervaring!

Begin september genoot ik op uitnodiging van een waanzinnig, goedgevuld fruits de mer. Dit deed ik niet zomaar ergens, dit deed ik bij The Park in Rotterdam. Super gaaf om hierbij aanwezig te zijn, want wat een bijzondere, prachtige locatie midden in de stad is dit!

Dit restaurant is gevestigd in het Bilderberg Parkhotel en serveert signature dishes van tweesterrenchef Erik van Loo. Zelf omschrijven ze het als ‘kwaliteit en eenvoud met een speelse twist’. Ik noem het ware perfectie…

Van vrijdag 8 september t/m zondag 17 september organiseert The Park Rotterdam – in samenwerking met Schmidt Zeevis –  een heerlijk, zomers fruits de mer festijn. Denk aan schalen vol met kokkels, mosselen, garnalen, scheermessen, kreeft en oesters. Alleen het beste uit de zee vind je terug op de rijkgevulde plateaus!

Nog heel even dat zomerse gevoel ervaren …

Zelf heb ik rond lunchtijd heerlijk zitten genieten! Bijzondere aperitieven zoals een combinatie van octopus met gedroogde tomaat en bascilum, een heerlijke bouillabaisse & oesters met grapefruit, passievrucht en zeekraal. Stuk voor stuk waanzinnige creaties die door The Park’s chef Richard de Vries bereid waren.

Het fruit de mer plateau van o.a. gemarineerde oesters, venusschelpen en langoustines was perfectie! Die prachtige Canadese kreeft smolt op mijn tong, zo boterzacht is het. Kwalitatief was alles stuk voor stuk onwijs goed, afgemaakt met een heerlijke bereiding.

Het leukste aan dit soort heerlijke visgerechten is het vakantiegevoel wat ik ervan krijg. Zodra ik de kokkel uit zijn schelpje nuttig, waan ik mij weer terug in de haven van Spanje, heerlijk! Dit fruits de mer festijn is daardoor perfect als jij je weer even op vakantie wilt wanen!

Ben jij ook zo dol op fruits de mer? Ga zeker genieten bij The Park in Rotterdam. Het is echt een hele gave ervaring op een prachtige locatie! 

The Park
Bilderberg Parkhotel
Westersingel 70, Rotterdam (west)
Blijf via Facebook op de hoogte!

Fruits de mer festijn
Vrijdag 8 september t/m zondag 17 september
Maandag t/m vrijdag lunch van: 12.00 uur – 14.30 uur
Maandag t/m zondag diner van: 18.00 uur – 22.00 uur

Op zoek naar meer leuke hotspots in Rotterdam? Die vind je hier.
Nieuwsgierig naar de andere hotspots op De Genietende Foodie? Alle artikelen vind je hier

Add Comment

Laat hier je reactie achter...