Hotspot // Genieten bij Juffrouw van Zanten in Rotterdam - De Genietende Foodie

Mama’s en hotspot liefhebbers opgelet! Juffrouw van Zanten is de plek in Kralingen om te ontbijten, lunchen of borrelen. Het leukste? Het is hartstikke hip!

Aan de Lusthofstraat in Kralingen zit sinds een paar weken een prachtig kindvriendelijk restaurant genaamd Juffrouw van Zanten. Een plek waar je met plezier je kinderen laat spelen en ondertussen zelf geniet van biologische en lokale producten. Dat niet alleen, het is er ontzettend hip!

Eigentijds design met een vrolijke twist

De hoge plafonds en splitlevels geven deze locatie een speels karakter. Juist dat past perfect bij de ambitie van Juffrouw van Zanten; ‘Zelf heerlijk ontspannen en genieten terwijl de kinderen ongestoord spelen’. De benedenverdieping is speciaal ingericht voor de jongste gasten. Perfect, want met de grote speelgoedcollectie is je kind uren zoet.

De behoeften voor een kindvriendelijk restaurant in Kralingen was erg groot. Maar Juffrouw van Zanten is meer dan dat. Juist het eigentijdse design maakt deze hotspot uniek. De prachtige glazenpui zorgt voor een grote hoeveelheid licht in dit uitgestrekte, smalle pand. De licht bruine bekleding rondom de bar, de geografische tegels en de okergele stoelen geven het restaurant een hippe uitstraling.

Van ontbijt tot borrel, de hele dag genieten

Qua eten heeft Juffrouw van Zanten een focus op bewust, biologische en lokaal. Met o.a. brood van Menno, koffie van Giraffe en biologische vlees van De Groene Weg krijgt deze plek dat échte Rotterdamse karakter. Zoals ze het zelf zo mooi omschrijven ‘Vanaf de boer tot aan onze koks met liefde bereid om jou te verwennen‘. Dat merk je zeker!

De producten zijn namelijk van zeer goede kwaliteit. Je proeft de puurheid van de ingrediënten terug in de gerechten. En die gerechten, die hebben bijzondere, lekkere combinaties. Dat geeft net een lekkere, extra twist.

Zelf nam ik plaats om te lunchen, waar ik na een kleine keuzestress uiteindelijk voor de zalm ging. Na ontzettend genoten te hebben van mijn lunch begreep ik uit het passionele verhaal van de kok dat deze zalm in 1,5 uur lang zachtgegaard wordt. Dat, terwijl je toch die pure zalm smaak proeft. Heerlijk!

Alleen de optie om de hele dag te ontbijten zou er al voor moeten zorgen dat je hier een hapje wilt gaan eten. De klantvriendelijkheid, de prachtige inrichting en de focus op de jongste gasten is een goede toevoeging aan de horeca in Kralingen én Rotterdam. Oh, en ze serveren er ook mooie wijnen, bieren en borrelhappen! 

Juffrouw van Zanten
Lusthofstraat 27
Rotterdam, Kralingen
Geopend van dinsdag t/m zondag
Let op: vanaf mei ook een terras!

Op zoek naar meer leuke hotspots in Rotterdam? Die vind je hier.
Nieuwsgierig naar de andere hotspots op De Genietende Foodie? Alle artikelen vind je hier. 

1 Comment

  • Michelle 18 maart 2017 12:50

    Ik ben ook net geweest en heb het paneitje op met spinazie en spek, aanrader!

Add Comment

Laat hier je reactie achter...