Hotspot // Hip, trendy & Amerikaans ontbijten By Jarmusch Rotterdam - De Genietende Foodie

Hotspot alert! By Jarmusch is hippe, trendy all day breakfast plek in Rotterdam. Je moet nú met je vrienden naar deze Amerikaanse diner aan de Gousesingel.

De laatste paar maanden zijn er weer onwijs veel leuke hotspots bijgekomen in Rotterdam. Een van mijn nieuwste favorieten is By Jarmusch, gevestigd aan de Goudsesingel. Dit is een fijne plek waar je de hele dag kunt genieten van ontbijtgerechten in een Amerikaanse sfeer. Trendy inrichting, smaakvolle gerechten én onbeperkt koffie. Wat wil je nog meer?!

Een hippe, trendy Amerikaanse diner, middenin Rotterdam

Als ik op een zaterdagochtend de hoge, lichte ruimte in het Industriegebouw binnenstap, zit By Jarmusch al bomvol met Rotterdamse ontbijtliefhebbers. Na vijf minuutjes wachten neem ik plaats aan de marmeren bar. Wel bij een plek met uitzicht op de keuken. Het beste plekje als je het mij vraagt. Bijna direct wordt de koffie ingeschonken en neem ik als koffiedrinkend het prachtige interieur in mij op.

By Jarmusch heeft dat echte Amerikaanse diner gevoel, met een moderne hippe twist. De paarse stoffen banken geven onwijs veel sfeer aan de grote, open ruimte. De zwarte details zoals de strakke lampen, de buizen aan de bank & de barkrukken maken het hippe interieur compleet. En die prachtige stoere muurschildering geeft deze hotspot die uniek eigen stijl. Dit is zeker een échte hotspot!

Pancakes, eggs & classic sandwiches?

Daar waar de inrichting een moderne twist heeft, zijn de gerechten precies zoals je verwacht; Amerikaans. Die échte klassieke toppers, geserveerd op authentiek wit porseleinen borden. Kies jij voor een heerlijke stapel pannenkoeken met verschillende toppings? Of ga je juist een lekker omelet, scrambled of gekookt eitje, precies gebakken naar jouw voorkeur? Maar zo’n klassieke sandwich zoals de philly cheese steak klinkt ook wel erg goed nietwaar?

Ik ben echt fan van deze plek! De gerechten zijn erg smaakvol, de koffie is erg goed & de prijs is goed in balans. Of je hier nou je brakke zondag begint of gewoon doordeweeks een lekkere acai bowl eet, het kan allemaal. Even geen trek in een ontbijt? Geen punt, By Jarmusch is een plek waar je ook lekker kunt lunchen. Op de kaart staan salades, sandwiches, burgers & steaks. Die heerlijke philly cheese steak sandwich beloofd veel goeds voor de rest van de kaart!

Pssst. Vergeet niet om een van de lekkere taarten of koekjes te proeven. Ik proefde een Chocolade Chip Cookie, perfectie! Bestel voor iedereen aan je tafel een koekje, want deze wil je echt niet delen…

Ben jij al bij By Jarmusch geweest? Wat vind jij van deze hippe Amerikaanse diner? 

By Jarmusch Rotterdam
Het Industriegebouw
Goudsesingel 64
Rotterdam (Centrum)
Maandag t/m zondag geopend
Blijf via Facebook op de hoogte!
Neem plaats in de binnentuin om heerlijk van je koffie te genieten!

Op zoek naar meer leuke hotspots in Rotterdam? Die vind je hier.
Nieuwsgierig naar de andere hotspots op De Genietende Foodie? Alle artikelen vind je hier

Add Comment

Laat hier je reactie achter...