Hotspot // Lunchen bij Boca's Rotterdam - De Genietende Foodie

Boca’s Rotterdam is welbekend in Rotterdam vanwege haar heerlijke tapas. Maar wist je dat je hier ook kunt lunchen?! Ik nam de proef op de som…

Boca’s is welbekend in Rotterdam. Waarschijnlijk ken je deze hotspot vanwege haar fantastische tapas gerechten. Ze serveren hier namelijk heerlijke kleine gerechten om te delen, ontzettend lekker! Dat niet alleen, in de zomer hebben ze een sfeervol, eigentijds terras vol in de zon om even te ontspannen en te genieten.

Ook voor mij is Boca’s in Rotterdam dus geen onbekende. Afgelopen zomer genoot ik regelmatig van een wijntje met een hapje bij deze leuke plek. Wat voor mij wel onbekend was, is de mogelijkheid om hier te lunchen. Op uitnodiging ging ik het lunchconcept van deze gezellig bistro voor jou testen. Want spreekt dit net zo aan als die waanzinnige tapas die ze vanaf borreltijd serveren?!

Minimalistisch én huiselijk

Zodra ik de deur binnenstap komt het warme, huiselijke gevoel van Boca’s op mij af. De zachte gele gloed van de lampen met de bijzondere kunst aan de muur geven de ruimte een sfeervolle bestemming. Ondanks de minimalistische inrichting zitten er bijzondere details in het interieur; de gouden muurdecoratie, de grote doorzichtige lampbollen en het knusse zithoekje tegenover de bar. Sfeervol & gezellig!

Genieten van diverse kleine hapjes

Kleine hapjes is waar het bij Boca’s om draait. Zo kun je ’s middags borrelen met een van de rijkgevulde plateaus en bestel je ’s avonds verschillende kleine tapas gerechten bestellen van de kaart. Voor de lunch hebben ze het spaans concept ‘pinchos’ een eigen twist gegeven…

Op de kaart vind je een verzameling van diverse vlees, vis, kaas & vega toppings die je laat serveren op brood naar keuze, wit of bruin. Perfect, want het ene past soms net iets beter bij wit of bruin brood. Met circa 3 à 4 van deze kleine broodjes heb je genoeg voor de lunch. Tip, snij ze door de helft zodat je lekker veel verschillende smaken kunt proeven!

Welke wij ook namen, stuk voor stuk spraken de broodjes ons erg aan. Zo was de smaak van gebakken champignons met knoflook en tijm echt perfect. De biefstuk chimichurri was mooi gebakken en erg smaakvol. Verrast werden we door de zachte smaak van de gambakroketjes. Het meest bijgebleven is de krachtige smaak van de Shropshire blue & de krokante bite van de spicy chicken. Een favoriet konden we niet vinden, want deze smaken waren echt stuk voor stuk helemaal top!

Vol enthousiasme zou ik je het liefst nu direct naar Boca’s willen sturen! Het lunchconcept is vernieuwend en de broodjes zijn ontzettend goed van smaak. Je proeft dat er zorg en aandacht wordt besteed aan elke pinchos die je kiest. Misschien kan jij dan wel de echte uitblinker ontdekken…

Voor lunch & diner, Boca’s Rotterdam is een perfecte locatie om met goed gezelschap lekker te genieten van heerlijke verschillende hapjes. Wanneer breng jij een bezoekje? Geniet ervan! 

Boca’s Rotterdam
Mauritsweg 43A
Rotterdam
Blijf op de hoogte via de Facebookpagina

Op zoek naar meer leuke hotspots op lekker te lunchen? Die vind je hier.
Nieuwsgierig naar de andere hotspots op De Genietende Foodie? Alle artikelen vind je hier. 

Add Comment

Laat hier je reactie achter...