HOTSPOT // Ontbijten bij Lilith op de Kaap - Rotterdam - De Genietende Foodie

[ gesloten ] Met haar fantastische ontbijtgerechten breid Lilith uit naar de kaap. Of je nu doordeweeks gaat of in het weekend, hier wil je all day long genieten!

Ontbijten buiten de deur is hip! Afgelopen week vertelde ik daar nog iets over in het AD, als gevolg op mijn populaire artikel met leuke ontbijt hotspots in Rotterdam. Een van die fijne plekken is Lilith, die sinds eind 2016 een tweede vestiging heeft geopend in Rotterdam. Ik was al fan van de pannenkoeken en de eggs benedict, maar zijn deze ‘op de kaap’ net zo lekker?!

Edit. Jammergenoeg is Lilith op de kaap gesloten. Je kunt wel terecht bij de nieuwste locatie op de Nieuwe Binnenweg 125 H. Blijf via Facebook op de hoogte

Het kleine, knappe zusje

Zodra je bij Lilith op de kaap naar binnen stapt, herken je de style van de eerste locatie direct terug. De kleur op de muur, de bijzondere authentieke items op de hoge plank, de cactussen en de keuze voor de interieuritems. Eigelijk is het net haar kleine, knappe zusje!

Persoonlijk vind ik dit altijd heel sterk, om met een nieuwe vestiging dicht bij jezelf te blijven. Je verwacht immers Lilith en je krijgt zo ook Lilith. Enige verschil, het zit op een andere locatie. En die locatie is leuk, hip & opkomend! Middenin de Delistraat tussen diverse leuke, lekkere restaurants en recht tegenover de Fenix Food Factory. Perfecte plek op je dag in Rotterdam te beginnen!

Everyday, all day

Het concept is bij Lilith op de Kaap identiek als in het centrum, de hele dag genieten van fantastische ontbijtgerechten. Je kunt kiezen voor gezonde varianten zoals de acai bowl of homemade granola. Ook staat er een heerlijke avocado toast op het menu die je gewoon een keer geproefd moet hebben.

Naast de gezonde gerechten staan er ook genoeg andere heerlijkheden op het menu. Kijk nou naar deze pannenkoeken. Dit zegt toch eigenlijk meer dan 1000 woorden? Wil je hier niet direct van genieten?

Het mooie van Lilith is dat de prachtige uitstraling van de gerechten overtroffen wordt door de heerlijke smaken. Verse ingrediënten, goede verhoudingen en heerlijke creaties. Je kunt hier echt je geluk op. Niet geheel onbelangrijk, ze serveren er een goede, sterke kop koffie!

Toch is er een klein nadeel… Een keuze maken is namelijk het moeilijkste bij Lilith. Gelukkig is dan ook niet vreemd om je tafel vol te laten zetten met verschillende ontbijtgerechten. Ze snappen wel dat je uit al het lekkers niet kunt kiezen!

Wanneer ga jij?!

Zoals je begrijpt, ik ben fan van de tweede locatie op de kaap. Fantastische ontbijtgerechten, prachtige inrichting en een hippe locatie. Alle ingrediënten om heerlijk te genieten van een lekker ontbijt, all day long.

Edit. Jammergenoeg is Lilith op de kaap gesloten. Je kunt wel terecht bij de nieuwste locatie op de Nieuwe Binnenweg 125 H. Blijf via Facebook op de hoogte

Nieuwsgierig naar andere leuke hotspots in Rotterdam, die vind je hier

2 Comments

  • Lara Roest 16 januari 2017 21:29

    Ooooh de Kaap is en blijft een toffe locatie! Binnenkort maar weer eens bezoeken :D

    • Kim 17 januari 2017 10:09

      Ja tof he! Leuk! Laat je weten wat je ervan vond ;-)

Add Comment

Laat hier je reactie achter...