Hotspot // Op zondag Boozy Brunchen bij Brooks Amsterdam - De Genietende Foodie

Doe eens gek & ga op zondag lekker buiten de deur brunchen! Ik ging voor een Boozy Brunch langs bij Brooks in Amsterdam. Nieuwsgierig?

Als je mijn blog iets langer volgt weet je dat ik gek ben op brunchen. Niet alleen met een grote groep vrienden of familie thuis, maar vooral buiten de deur. Verschillende gerechten op tafel, vers sapje erbij en genieten maar. I just love it♥! Dit keer deed ik dat samen met mijn vriend bij Brooks in Amsterdam, tijdens een Broozy Brunch. Ja, dat is zo goed als het klinkt. Vandaag vertel ik je er alles over!

Brooks, een prachtige hotspot!

Zodra ik binnenstapte bij Brooks wist ik het zeker. Dit is een échte hotspot. De zwart wit tegels op de vloer geven samen met de zachte groene brokante print en houten delen zo ontzettend veel sfeer. Er valt prachtig natuurlijk licht naar binnen, waardoor het er fris en licht uitziet.

Als ik de hoek om stap zie ik direct een prachtig zitje. Daar móet gewoon een foto van worden gemaakt, wauw! Van de diverse lampen boven de gemengde tafels ben ik direct fan. Die fauteille erbij maakt het hele plaatje compleet. Over de bar zal ik maar niks zeggen, ik denk dat de laatste foto wel goed genoeg laat zien hoe mooi en prominent deze is. Wat ik ook van het eten ga vinden, Brooks is sowieso een prachtige hotspot!

Alles geheel in het thema bij de Boozy Brunch

Boozy Brunch. Dit is een terugkerende event bij Brooks Amsterdam op elke laatste zondag van de maand. Juist dat event sprak mij heel erg aan om deze hotspot een keer te gaan bezoeken! Een brunch die geheel in het teken staat van een thema. Onwijs leuk concept, wat ik eerder nog niet had gezien.

Dit keer was het thema ‘Mexicaans’. Niet alleen de kaart wordt geheel in stijl gemaakt, ook de Mexicaanse salsa klikt uit het plafon. Heerlijk dat de sfeer zo helemaal compleet is. Oh, en zelfs de eland heeft een sombrero hoed op, hoe tof is dat?!

Huisgemaakt, vers & lekker

Dan het belangrijkste, het eten. We hebben echt genoten van de gerechten! We hadden twee gerechten van de tijdelijke Mexicaanse kaart, de quesadilla’s en de beef taco. Zo was de beef taco onwijs goed op smaak en de guacamole lekker pittig. Daarbij een lekker ijsgemaakte ijsthee, maar dit kon je natuurlijk ook prima voor iets meer booze vervangen.

Je proeft in de gerechten dat er goed gebruik wordt gemaakt van verse producten. Ook wordt er veel huisgemaakt. Zo ook bijvoorbeeld de taco’s, dat wordt vind ik persoonlijk (zeker met een pop-up concept) altijd erg gewaardeerd! Het enige wat ik miste waren de leuk gekleurde bordjes. Die hadden denk ik goed bij de hele stijl van Brooks gepast.

Tot slot proefde we ook de Amerikaanse pannenkoeken, die normaal gesproken ook bij Brooks op de kaart staan. En dat, dat begrepen we wel. Lekker fluffy zoals je ze het liefst hebt. Stroop erbij, spek erop en banaan voor de verfrissing. Een goede, stevige brunch met lekkere gerechten!

Ik vind het een leuke, gezellige plek om samen met vrienden of familie van het weekend te vieren. Goede kaart, mooi ingericht en lekkere gerechten. Ook deze maand kun je weer van een Boozy Brunch genieten. Bestel jij dan de Amerikaanse pannenkoeken of kies je voor een van de maandelijkse toppers? 

Brooks Amsterdam
Beethovenstraat 43
Amsterdam
Kijk voor meer informatie op de website

Op zoek naar meer leuke hotspots in Amsterdam? Die vind je hier.
Nieuwsgierig naar de andere hotspots op De Genietende Foodie? Alle artikelen vind je hier

Add Comment

Laat hier je reactie achter...