Hotspot // Samen genieten van tapas bij de Hemel op Aarde in Rotterdam [winactie gesloten] - De Genietende Foodie

Vandaag een toffe winactie om jou Spanje in het écht te laten ervaren. Samen genieten van heerlijke tapas bij de beste plek in Rotterdam, de Hemel op Aarde!

Juni 2017 staat op De Genietende Foodie in het teken van Spanje. Beter gezegd, mijn food roadtrip in Spanje. De leukste plekken in Valencia, Catalonië & Barcelona die een bezoekje waard zijn. Van het beste paella tentje tot de mooiste wijngaard, ik deel het hier allemaal op de blog in de categorie #spanjeroadtrip.

Om jou nog net een beetje meer kennis te laten maken met Spanje heb ik een leuke winactie opgezet! Hoe fijn zou het zijn om eens écht die Spaanse smaken te proeven? Natuurlijk doe je dat samen met jouw vriend, vriendin, moeder, vader, zus, broer, oma, opa, verre vriend of leukste buurman/vrouw. Vandaag geef ik een etentje voor twee personen weg bij mijn favoriete tapas restaurant in Rotterdam, De Hemel op Aarde ♥.

EDIT: DE WINACTIE IS GESLOTEN. DE WINNAAR IS HIER BEKEND GEMAAKT.

De beste tapas éver!

Zoals je ondertussen wel weet uit deze Spaanse maand op De Genietende Foodie, ik baseer mijn vakantie op basis van het eten. Tja, dat krijg je als je een echte foodie bent! Om je nog nét dat beetje meer kennis te laten maken met het prachtige land en haar culinaire gerechten, wil ik jou dolgraag dat echte Spaanse eten laten proeven. Nu heb ik in Rotterdam een aantal favorieten plekken om tapas te eten. Maar om heel eerlijk te zijn, mijn favoriet is en blijft de Hemel op Aarde.

De knusse sfeer, de brocante uitstraling en het waanzinnige eten zorgen ervoor dat dit een plek is waar ik regelmatig naar terug kom. Het liefst op het hoekje daar aan de bar of aan een tafel met vrienden. Je proeft hier echt de smaken zoals je ze in Spanje proeft. Zeker na mijn #spanjeroadtrip kan ik dat alleen maar meer beamen. Juist daarom vind ik het ook geweldig dat de eigenaars mee wilde werken aan dit leuke concept, om jou een etentje cadeau te geven!

Zo maak je kans op een etentje voor twee personen…

Ik mag een etentje voor twee personen weggeven, op de datum naar keuze. Je geniet die avond van het Chef’s special menu met diverse tapas en krijgt een heerlijk dessert na. Daarbij kun je genieten van een flesje wijn of kan sangria naar keuze!

Met wie zit jij binnenkort bij de Hemel op Aarde om op zijn Spaans te gaan genieten? Dit moet je doen;

 1. Tag met wie én waarom jij graag zou genieten willen van deze heerlijke tapas
 2. Like De Genietende Foodie én de Hemel op Aarde op Facebook en/of instagram. Delen mag, maar hoeft niet.

Dus, geniet jij hier binnenkort samen van deze heerlijke tapas, een goed nagerecht én een flesje wijn? Doe snel mee met de winactie door hieronder een reactie achter te laten! Je kunt ook meedoen via de desbetreffende foto op Facebook of via Instagram

De winactie loopt t/m donderdag 29 juni. De winnaar zal vrijdag 30 juni bekend worden gemaakt! 

9 Comments

 • Britt 30 juni 2017 08:17

  Ergens in de wereld is het nu nog donderdag 28 juni toch 🙈.. Ik zou graag mijn mama meenemen, mijn (geschenk uit) de hemel op aarde. Als echte rots in de branding sleept zij mij en m’n zusje door een moeilijke tijd en dat mag wel eens worden beloond! Leuke actie!!

 • Cleyde Soares 28 juni 2017 22:55

  Wat een toffe WinActie! Ik zou graag samen met mijn lieve man gaan. Aanstaande woensdag 5 juli vieren we de 6de verjaardag van onze dochter, en 4 juli is mijn diploma uitreiking dus dubbel feest. Het zou leuk zijn als zo’n etentje op ons staat te wachten. 🎂👧🏼🎓🎉 #FingersCrossed 🤞🏼🍀

 • Channa 28 juni 2017 09:26

  Wat leuk! Ik zou graag samen met mijn lieve vriend gaan, als relatieboost. De laatste tijd beide heel druk met school/werk/stage waardoor we nauwelijks tijd voor elkaar hebben. We zijn gek op tapas en willen zo veel mogelijk restaurantjes uitproberen😊 Ik volg jullie lekker op instagram!

 • Zoë 27 juni 2017 08:14

  Ik zou heeeel graag meedoen met deze actie. Heerlijk om hier eens met Mn lieve paps te eten, samen zijn wij gek op tapas en nieuwe dingetjes proeven!
  Na een jaar hard bikkelen en Mn diploma te hebben behaald, is het nu tijd om hélémaal ontspannen en even tijd voor elkaar te hebben. Samen, onder het genot van tapas eens even écht bijkletsen.
  Iets waar je ons helemaal blij mee maakt!

  • Kim 27 juni 2017 08:24

   Leuk dat je meedoet Zoë! :-)

 • momandwildkids 23 juni 2017 23:58

  Oh my god! Ik ben wel toe aan een beetje hemel op aarde samen met mijn schoonzus. Omdat de liefde van de vrouw ook door de maag gaat! ❤️

  • Kim 26 juni 2017 09:38

   Super leuk dat je meedoet! Succes :-)

 • Antoinette Wehrman 23 juni 2017 20:34

  Wat een hemels te gekke actie! Ik zou graag met mijn beste dinnetje bij Hemel op aarde willen dineren, gewoon, omdat ze de liefste en gekste is, net als ik. We houden van het leven en daar proosten wij maar al te graag op!

  • Kim 26 juni 2017 09:38

   Super leuk dat je meedoet Antoinette! Succes :-)

Add Comment

Laat hier je reactie achter...