Personal // Dit zijn mijn 7 fijne genietmomenten van September! - De Genietende Foodie

Personal // Dit zijn mijn 7 fijne genietmomenten van September!

September in 7 fijne genietmomenten? Yes, van reizen tot ultieme dankbaarheid. Vandaag neem ik je weer mee voor een kijkje in mijn leven. Lees je mee?

Vandaag zit de ‘weekly moments’ in een ander jasje. Geen maadoverzicht, geen weekoverzicht, maar een fijn lijstje van een zevental genietmomenten afgelopen maand. Van prachtige reizen tot een ultiem dankbaar moment. Totaal in willekeurige volgorde, want hoe kan ik hiervan nou kiezen wat het leukste was?!

#1 – Italië … La vita è bella

In de maand September ging ik drie (!) keer op reis voor de blog, wauw! Alleen dat is eigenlijk al super bijzonder & mooi om te beseffen. Een van die drie bestemming was Toscane, Italië. De reisvlog heb je daar waarschijnlijk wel van voorbij zien komen. Toch?!

In een notendop? Truffels zoeken met een truffelhond, zelf pasta leren maken met een Italiaanse chef, om half 11 ’s ochtends wijn proeven, heerlijk borrelen met Parrano kaas, genieten van het Italiaanse leven in een prachtige villa… Wat een ontspannen, gezellige, leuke & mooie trip was dit. Heel dankbaar dat ik vanuit mijn blog dit soort bijzondere ervaringen mag opdoen!

#2 – De nieuwste chocolade, koffie & borrel producten testen!

Als je mij ondertussen via de blog een beetje kent, weet je dit vast wel. Mijn favoriete supermarkt is Albert Heijn. Niet alleen omdat ik er zelf 2,5 jaar heb gewerkt & dagelijks hier mijn boodschappen haal, ik ken zelfs mijn vriend via de Albert Heijn! Blauw bloed, zoals we dat weleens noemen. Super bijzonder vind ik het dan ook dat ik vanuit mijn blog met hen regelmatig mag samenwerken.

In september was ik aanwezig op een persmiddag om de nieuwste chocolade, koffie & borrel producten te ontdekken én te testen. Op Instagram deelde ik al mijn bevindingen. Toch nog één ding over die chocolade… De nieuwe Delicata chocolade lijn heeft naast een nieuwe verpakking zo’n 35 verschillende smaken chocolade ♥. Stuk voor stuk uniek gemaakt en erg bijzonder. Zelf ben ik vooral fan van melk-stroopwafel & melk-karamel-popcorn & De­li­ca­ta Do­mi­ni­caan­se Re­pu­bliek. Love it!

#3 – De mooiste, liefste & bijzonderste reacties op mijn eerlijke verhaal

Half september schreef ik al mijn struggles open en eerlijk op de blog. Hoe het gaat met beide bedrijven, mijn plannen voor de rest van het jaar en of ik eigenlijk nog wel geniet van alles. Hoe fijn het ook was om dit ‘van mij af te schrijven’, zo eng was het voor mij om reacties hierop te krijgen. Er lezen immers ondertussen heel wat mensen elke maand mee!

Nog steeds kan ik niet bevatten hoeveel mooie, lieve en bijzondere reacties ik heb ontvangen via sociale kanalen, de blog én vooral per mail. Ik ben daar echt ontzettend dankbaar voor, dat jij mij hierover een berichtje stuurt. De moeite neemt om te laten weten wat het met jou doet. Wat mijn blog voor jou in het dagelijks leven betekent. Stuk voor stuk unieke reacties. Dank daarvoor. Dit maakte mijn maand ♥.

#4 – Weekendje ontspannen in het Bilderberg

Sommige dingen komen in het leven precies op het goede moment. Mijn ontspanweekendje in samenwerking met Bilderberg was er zo een. Even een weekend niks moeten en enkel compleet genieten.

Rondwandelen door de Veluwe met een boswachter, genieten van een heerlijke ontspanningsmassage, lekker eten in een fijne omgeving… Heerlijk ontspannen tripje in eigen land!

#5 – Voor het eerst in mijn leven appels plukken in de boomgaard

Deze maand stond in het teken van hoop bucketlist dingen. Niet alleen uit alle toffe ervaringen van de diverse reizen, maar juist ook met de kleine dingen. Zo ging ik samen met een vriendin voor het eerst zelf appels plukken in een boomgaard, hoe leuk is dat?!

Onze tassen vulde we met verse appels en peren uit de boomgaard. Jep, direct van de boom in de tas. Ook kregen we een rondleiding bij teler Van Wijk door het hele proces, super interessant om te zien. Juist het kunnen binnenkijken bij dit soort bedrijven geven mij zoveel energie. Daar kan ik onwijs van genieten.

#6 – Finalist van de Foodblog Awards 2017

Een van de spannendste momenten deze maand? De uitreiking van de Foodblog Awards 2017. Ik was, samen met vier anderen bloggers, finalist in de categorie ‘Beste Foto’. Degene met de meeste stemmen kon met deze titel naar huis gaan. Vanuit alle lieve lezers kreeg ik massaal berichtjes dat jullie fanatiek gestemd hadden. Helaas was dit niet genoeg. Toch ben ik super trots op deze nominatie & jullie steun daarin. Hartstikke bedankt voor al het stemmen!

#7 – De maand afsluiten met een hotspot tour in Antwerpen

Tot slot eindigde ik de maand in Antwerpen, met een toffe hotspot tour door de stad. Een avond op pad met allemaal foodies om de leukste plekken te ontdekken tijdens een walking diner, super gezellig! Zo aten we o.a. bij een restaurant wat hoog op mijn wish list stond, DIM. Welke toffe plekken je komende maanden zeker moét gaan bezoeken in Antwerpen?!  Komende week lees je hier alles over op de blog.

Dit waren ze, mijn zeven genietmoment van de maand September. Waar heb jij deze maand onwijs van genoten?!

Oktober is een rustige maand met weinig druk. Zoals ik al eerder heb uitgelegd wil ik gewoon even wat rust om mijn eigen pad te bepalen. De meeste events zeg ik daardoor af, maar de artikelen blijven gewoon drie keer per week komen. Geniet dus gewoon lekker verder van dit soort persoonlijke updates, nieuwe (on)gezonde recepten, fijne reisverhalen & toffe hotspots.

Veel liefs, Kim! 

Add Comment

Laat hier je reactie achter...