Personal // Een nieuw avontuur ... - De Genietende Foodie

Tijd voor een nieuw avontuur. Een avontuur waar ik al maanden naar uitkijk. Unieke content creëren, prachtige producten fotograferen & merken laten stralen!

Super trots! Vanaf vandaag is mijn tweede bedrijf live. Smaakmakers Media richt zich op de food professional. Met content creatie, fotografie, storytelling & recept ontwikkeling laat ik het product stralen!

Je product laten stralen, dat is wat Smaakmakers Media doet.

Mocht je je zorgen maken… er veranderd niets aan De Genietende Foodie! Ik wil juist jou, mijn lezer, blijven inspireren. Inspireren met lekkere recepten, leuke hotspots & mooie reisverhalen. Door mijn tweede bedrijf kan ik juist nóg meer keuze’s maken met welke partijen ik samenwerk. Want voor mij is dat het belangrijkste, dat jij je geïnspireerd voelt om te genieten van de content die ik creëer.

Nieuwsgierig naar mijn tweede bedrijf?

Smaakmakers Media is in April ’17 opgericht uit een grote passie voor eten. Passie om de mooiste, smaakmakende food foto’s te maken. Passie om prachtige verhalen te delen voor bijzondere merken. Passie om met eigen creativiteit heerlijke recepten te ontwikkelen. Passie om content te creëren die je sociale kanalen laten stralen.

Smaakmakers Media kenmerkt zich door fotografie waar je je tanden in wilt zetten. Bouwt mee aan een solide merk, online en offline. Vertelt een verhaal waarin je als lezer wordt meegevoerd. Ontwikkelt recepten waarin het product de hoofdrol speelt. Creëert smaakmakende content voor je sociale kanalen.

Grote passie om de mooiste, smaakmakende content te creëeren.

Vanuit mijn blog De Genietende Foodie ontstonden bijzondere samenwerkingen en prachtige projecten met bijv. Foodies MagazineLooye KwekersDélifranceAllerhande en meer. Die projecten zorgden voor nog grotere dromen. Dromen om meer te inspireren en meer te creëren. Met Smaakmakers Media worden die dromen vertaald naar prachtige samenwerkingen, om zo content te gaan creëren waarbij je product straalt. Want dat is uiteindelijk mijn missie… Je product laten stralen!

Bekijk de portfolio voor een impressie. Neem voor de mogelijkheden vrijblijvend contact op met Kim via kim@smaakmakers.media of de contactpagina.

4 Comments

 • Eef 7 april 2017 13:09

  Wat ontzettend leuk! Gefeliciteerd en heel veel plezier met je nieuwe bedrijf.

  • Kim 11 april 2017 09:19

   Super lief! Dankjewel Eef!

 • Ayla 7 april 2017 11:10

  Wat leuk! Gefeliciteerd en veel geluk!

  • Kim 11 april 2017 09:19

   Super lief, dankjewel Ayla! :-)

Add Comment

Laat hier je reactie achter...