Personal // Dit waren de 9 leukste momenten van 2017! - De Genietende Foodie

Personal // Dit waren de 9 leukste momenten van 2017!

Natuurlijk kan ik het jaar niet afsluiten zonder een terugblik. Hoe? Met mijn 9 leukste, tofste, bijzonderste en gezelligste momenten van 2017.

Nu zal ik niet heel cheesy beginnen met ‘wat is het jaar voorbij gevlogen’. Volgens mij hebben we, zoals elk jaar, allemaal wel dit gevoel. Voor mij is 2017 een bewogen jaar geweest, positief als negatief. Ik heb onwijs veel geleerd, mogen ontdekken en zien gebeuren. Daarom kijk ik vandaag nog één keer terug. Dit waren mijn 9 leukste, tofste, bijzonderste en gezelligste momenten van 2017.

9 – Zoveel leuke, bijzondere eetmomenten

Eigelijk zou ik het hele jaar kunnen samenvatten in eetmomenten. Of het nu met de buren borrelen en barbecuen is of dat het met een leuke groep bloggers eten bij restaurants is. Eten maakt het gewoon gezellig! Terugkijkend op het jaar vond ik NY Basement een van de leukste ervaringen, Sushi Point was een van de gezelligste events en The Park een van de bijzonderste ervaringen. Het beste eetmoment houd ik eigenlijk aan Ron Blaauw’s Gastrobar, samen met familie onwijs genieten van heerlijk eten en elkaar!

8 – Jurylid voor een dag

Iets wat ik heel bijzonder vond om te ervaren dit jaar, was het zijn van jurylid! Voor de contest van Delifrance verzorgde ik begin dit jaar een foodstyling presentatie én was ik jurylid. Samen met een team van Delifrance kozen we het lekkerste broodje van de maand. Dit soort dingen zijn zo onwijs bijzonder om te mogen ervaren, zeker iets wat voor herhaling vatbaar is.

7 – Yes, ik heb mijn wijnvignet gehaald

Dit was een van de dingen die ik ontzettend graag van mijn food bucket lijst wilde afstrepen, het halen van mijn wijnvignet. Yes, dat heb ik gedaan! Tot op de dag van vandaag vind ik dit nog steeds een van de beste investeringen. Ik drink nu tegenwoordig namelijk de lekkerste wijnen thuis én ik snap eindelijk welke wijn ik op de kaart wil bestellen. Mocht je nog twijfelen om zelf ook een cursus te gaan volgen, ik deelde de 7 dingen die ik heb geleerd uit mijn cursus online. Zeker de moeite waard om even te lezen!

6 – Cheers op mijn tweede bedrijf

In April lanceerde ik mijn tweede bedrijf, Smaakmakers Media. Ik voel mij ontzettend trots op de onwijze hoeveelheid projecten die ik het afgelopen jaar heb uitgevoerd. Van fotografie klussen tot strategie sessies, heel erg gaaf om op deze manier met zoveel leuke bedrijven samengewerkt te hebben.

Zelf vond ik het fijn dat deze projecten altijd heel dicht bij mij stonden, dat ze mij ontzettend veel hebben geleerd en dat ik op zo’n unieke manier zoveel bedrijven strategisch heb kunnen helpen. De focus op de foodprofessional was zeker een van mijn beste keuze’s van het afgelopen jaar!

5 – Getuige zijn op de trouwerij van mijn beste vriendinnetje

2017 was het jaar waarin een van mijn beste vriendinnetjes ging trouwen met haar droomvent! Super romantisch in een kasteel, met een prachtige jurk en met een hoop lieve mensen. Voor mij extra bijzonder, want ik mocht haar getuige zijn die dag. Een onwijs bijzonder moment die voor altijd de meest bijzonderste ervaring van het jaar zal blijven ♥.

4 – Whoehoe, ik heb een andere baan

Als ik terugkijk op het jaar kan ik het het beste als “keuze-moment” bestempelen. Niet alleen richtte ik mijn tweede bedrijf op, ik besloot ook dat dit voor mij niet de beste fit was. Ik besloot om te stoppen met mijn twee succesvolle bedrijven en voor een baas te gaan werken. Gemist? Lees hier alles terug. Nu na een maand bij Verstegen als Culinair Redacteur ben ik nog elke dag ontzettend blij met mijn beslissing. Wat is het gaaf om dit allemaal voor een merk binnen een bedrijf op te zetten! Ik kijk dan ook onwijs uit naar 2018 en alles wat dit voor mij gaat brengen.

3 – Onze Spanje roadtrip

Op persoonlijk vlak is 2017 het jaar geweest van onze #spanjeroadtrip. Hoewel de roadtrip een kleine twee weken was, voelde het veel langer. Door alle content die ik creëerde voor de blog, genoot ik onwijs na van deze reis. Een reis die voor mij veel herinneringen terug bracht, maar des te meer nieuwe herinneringen maakte. Een jaar waarin mijn liefde voor Spanje weer helemaal terug kwam en de liefde voor mijn vriend des te groter werd ♥. Op veel meer van dit soort mooie, spontane reizen in 2018!

2 – Paginagroot in de landelijke Metro

Oké, dit is en blijft gewoon het meest unieke moment van 2017. Jezelf paginagroot met een interview terugzien in de landelijke Metro. Zo’n miljoen mensen die mijn verhaal lezen over mijn blog, mijn foto zien en mijn recept kunnen maken. Onwijs, onwijs dankbaar voor deze publicatie.

1 – Onwijs dankbaar om 7(!) keer op reis te zijn geweest voor de blog in 2017

Tot slot stond 2017 in het teken van REIZEN. Niet zomaar een reis, nee. Ik ging maar liefst 7(!) keer puur voor de blog op reis. Van een eerste persreis dit jaar naar Zuid-Limburg tot een ontspan trip in de Veluwe. Van trips die ik alleen met mijn vriend maakte (zoals Spanje & Eindhoven) en trips die ik met een onwijs gezellige groep maakte naar NewCastle. De kers op de taart was dit jaar de reis naar Italië met Parrano, wat een feestje was dit!

Dit is een van de dingen waar ik het meest dankbaar voor ben in 2017. Tijdens die reizen heb ik zoveel mooie dingen gezien, mogen ervaren en mogen ontdekken. Dat niet alleen, ik heb er zoveel lieve, leuke en bijzondere mensen door mogen ontmoeten. Elke reis weer was echt een klein feestje. Ik durf alleen maar te dromen dat er nog meer van dit soort mooie reizen komen in 2018!

Mijn grootste dankbaarheid gaat uit naar…. JOU! ♥

Tot slot wil ik jou ontzettend bedanken. Bedanken dat je zo trouw blijft lezen, bedanken dat je mijn recepten maakt, bedanken dat je mij inspireert met bijzondere reacties of mooie creaties, bedanken voor het stemmen op de Foodblog Awards 2017, bedanken voor het bezoeken van alle leuke hotspots die ik tip… Simpel gezegd, ik wil je bedanken dat jij jij bent.

Het jaar sluit ik af met meer dan 50.000 unieke bezoekers in de maand December, iets wat voor mij altijd mijn persoonlijke goal was na 2 jaar. Dat is gelukt! Nu ga ik meer genieten van de blog en meer loslaten van cijfers en statistieken. En vooral veel van deze verhaaltjes schrijven, want uiteindelijk blijft dat het allér allér allérleukste. De beste wensen voor 2018 en zorg ervoor dat je er een top jaar van maakt, op jouw manier!
Veel liefs, Kim

Add Comment

Laat hier je reactie achter...