Recept // Lunchen met Italiaanse Club Sandwich - De Genietende Foodie

Recept // Lunchen met Italiaanse Club Sandwich

Uitgebreid lunchen? Verwen jezelf met deze heerlijke Italiaanse Club Sandwich. Vers brood, parmaham, avocado, Parrano Robusto… Ultiem genieten!

Ben je die saaie boterham tussen de middag zat? Met deze heerlijke Italiaanse Club Sandwich geef je je lunch een nieuwe twist. Een Italiaanse twist om precies te zijn. Want door die lekkere Parrano Robusto kaas waan je je helemaal in Italië. Ik laat je zien hoe je de sandwich in een handomdraai maakt…

Tijd maken voor jezelf met een heerlijke lunch sandwich

Het is belangrijk om soms even tijd voor jezelf te maken. Ik doe dat bijvoorbeeld door lekker uit te pakken tijdens de lunch, zoals met deze club sandwich. Zo creëer ik een klein, fijn genietmoment midden op de dag. Een moment om op te laten, te ontspannen & te genieten van heerlijke producten.

Een van die lekkere producten is de Parrano Robusto kaas. Waarschijnlijk herken je deze kaas nog wel uit mijn Italië avontuur met Parrano. Heb je de reisvlog gezien of de avonturen gelezen? Ik heb daar zo genoten van het Italiaanse leven op Villa Parrano, de wijnavonturen, het koken met een Italiaanse chef, heerlijk genieten van alle kazen en het prachtige Italië!

Goed, terug naar de kaas. Het bijzondere aan de Parrano kazen vind ik de diversiteit. Zo zijn de diverse soorten Parrano kazen niet alleen te gebruiken voor door de zelfgemaakte pasta, herfstrisotto of ovengerecht, maar zijn ze juist ook heel geschikt zijn voor de doordeweekse dag. Je kunt er bijvoorbeeld van genieten als kaas op een borrelplank of tijdens je lunch. Eigenlijk precies zoals ik doe met deze Italiaanse Club Sandwich.

De perfecte combinatie!

Deze Italiaanse Club Sandwich is echt een perfect combinatie! Zo is de combinatie van de nootachtige, krachtige Parrano Robusto kaas met de geprakte verse avocado waanzinnig. Daar waar avocado snel overheerst op een sandwich, haalt het nu de aardste tonen in de kaas nog meer naar  boven. Neem er de pittige rucola, frisse alfalfa kiemen & zachte parmaham bij en de club sandwich is compleet. Oh, en je maakt hem in maximaal 10 minuten, dat heb je zo gedaan!

Noot. Parrano Original & Parrano Robusto zijn verkrijgbaar bij de grotere Albert Heijn, Jumbo & Plus Supermarkten. Bekijk hier of jouw supermarkt de kazen verkoopt.

Italiaanse Club Sandwich

Recept hoeveelheid: 1 persoon

Uitgebreid lunchen? Verwen jezelf met deze heerlijke Italiaanse Club Sandwich. Vers brood, parmaham, avocado, Parrano Robusto... Ultiem genieten!

Print het recept

Ingrediënten

 • 3 sneden vers boerenbrood naar voorkeur
 • 4 plakken Parrano Robusto kaas
 • 2 plakken parmaham
 • 1 handje rucola
 • 1 avocado
 • 1 tl zure room (sour cream)
 • 1 handje alfalfa kiemen
 • 3 dotten mayonaise
 • peper & zout

Bereiding

 1. Grill de sneden vers brood in de grillpan (zonder boter). 

 2. Verwijder ondertussen de pit uit de avocado en prak de avocado fijn. Voeg de zure room en eventueel peper & zout toe. 

 3. Smeer de gegrilde snede brood in met de mayonaise. Leg hierop de rucola en de plakken parmaham. Leg hierop een gegrilde snede brood op en beleg deze met de geprakte avocado. Beleg tot slot met de Parrano Robusto kaas en de laatste boterham. Enjoy!

Notities

Noot. Parrano Original & Parrano Robusto zijn verkrijgbaar bij de grotere Albert Heijn, Jumbo & Plus Supermarkten. Bekijk hier het assortiment.

© Recept & fotografie: Kim Alstede - De Genietende Foodie

Deze Italiaanse club sandwich is onwijs goed op smaak. Een heerlijk gerecht om tijdens een moment rust van te genieten. Enjoy! 

Meer recept inspiratie? Kijk dan ook even hier in het complete overzicht.
Ga je aan de slag met een recept? Vergeet dan niet mij te taggen via Facebook & Instagram of gebruik de hashtag #degenietendefoodie. Ik vind het super leuk om jou creatie terug te zien!

In samenwerking met Parrano

Add Comment

Laat hier je reactie achter...