Reizen // Het bijzondere boutique hotel Queen A in Antwerpen - De Genietende Foodie

Reizen // Het bijzondere boutique hotel Queen A in Antwerpen

Dit prachtige boutique hotel Queen A is de perfecte plek om je weekendje Antwerpen compleet te maken. Lees hier alles over dit bijzondere hotel!

Vorige week deelde ik 12 toffe, hippe hotspots in Antwerpen. Wat een hoop enthousiaste reacties kwamen daarop via social media, super leuk♥. Dat inspireerde mij om mijn tip te delen om nóg iets meer genieten van Antwerpen.

Hoe doe je dat dan?! Om écht goed van de stad Antwerpen, de hotspots & haar cultuur te kunnen genieten, raad ik je aan om een hotel erbij te boeken. En laat ik daar nou precies een hele leuke tip voor hebben. Dit prachtige boutique hotel Queen A in Antwerpen…

Bijzonder, uniek & hip

Direct al bij de ontvangstbalie snap ik waarom dit hotel als ‘boutiquehotel’ is bestempeld. Het Queen A Hotel in Antwerpen is niet zomaar een hotel. Het oogt heel bijzonder, uniek & hip. Een hele eigentijdse stijl. De prachtige zithoek op de foto hieronder is daar het beste voorbeeld van. Wat een plaatje!

Zelf hou ik heel erg van deze bohemien chic interieur stijl in het Queen A hotel. Ze hebben het ook goed doorgetrokken, het is een stijl die je in het hele hotel in verschillende hoekjes terug ziet. Het geeft een warm en knus gevoel, huiselijk zelfs. Schrik niet als het niet helemaal je stijl is, de kamers zijn een stukje rustiger & minimalistischer ingericht.

Ruime kamers met een prachtig uitzicht over de stad

Prachtige doorzichtige lampen, artistieke kunstwerken, trendy cactussen, knusse zithoekjes met prachtig uitzicht over Antwerpen… De ruime kamers hebben een eigentijdse, bijzondere  en minimalistische stijl. De badkamer is met haar lichtgroene muurtegels een plaatje. Agh, laat ik het maar gewoon makkelijk maken. Oordeel zelf maar ♥.

Ga je binnenkort naar Antwerpen om alle leuke hotspots te ontdekken? Boek er dan zeker een kamer bij in het Queen A hotel in Antwerpen. Een perfecte uitvalsbasis om het leuke, hippe Antwerpen te ontdekken!

Nieuwsgierig naar andere artikelen over Antwerpen? Je vindt ze hier.
Zelf de leukste hotspots op vakantie vinden? In de artikel vertel ik je al mijn geheimen.
Liever tips voor het buitenland? Hier vind je alle landen & bestemmingen.

Add Comment

Laat hier je reactie achter...