Video // 1 week leven als vegetariër, lukt mij dat?! - De Genietende Foodie

Deze hamburgerverslinderaar, sushilover & vleesfanaat gaat de uitdaging aan. 1 week leven als vegetariër leven. Lukt mij dat?!

Een paar weken geleden vroeg ik via Facebook om een aantal leuke uitdagingen voor mijn YouTube kanaal. Ondertussen zag je dat ik al een 3€ challenge deed én iets meer over mijzelf vertelde in de 50 vragen foodtag. Vandaag is het tijd om uit mijn comfort zone te stappen… Deze hamburgerverslinderaar, sushilover & vleesfanaat gaat de uitdaging aan. 1 week leven als vegetariër leven. Lukt mij dat?!

Elke hap tijdens deze #vegachallenge legde ik vast op beeld

Natuurlijk legde ik tijdens deze week alles vast op de camera. Zo test ik uitgebreid lekkere vega recepten uit bomvol groenten. Ook laat ik je zien of al die vleesvervangers ook een beetje te eten zijn. Ik geef mijn ongezouten mening over uit eten gaan als vegetariër. Natuurlijk deel ik ook ontbijt-, lunch- en diner inspiratie.

Hou ik het een week vol zonder vlees? Hoe ervaar ik het? Voel ik mijzelf anders door geen vlees te eten? Kan ik ervan genieten om een week lang te leven als een vegetariër? Ga er lekker voor zitten en geniet van de nieuwste video! Vergeet je geen duim omhoog te doen óf een reactie achter te laten? Zou ik heel lief vinden ♥.

Is de video niet beschikbaar? Bekijk hem dan hier. Vergeet je niet te abonneren op mijn kanaal!

Ik vond het onwijs leuk om een keer zo’n week te doen. Het heeft zeker mijn kijk op het vegetariër zijn veranderd. Hoe sta jij hierin? Eet je vaak vegetarisch? Heb je het vlees vervangen voor alternatieven? Kun jij eigenlijk een week lang vlees laten staan?! Laat het hieronder weten! 

Meer recept inspiratie? Kijk dan ook even hier in het complete overzicht.
Ga je aan de slag met een recept? Vergeet dan niet mij te taggen via Facebook & Instagram of gebruik de hashtag #degenietendefoodie. Ik vind het super leuk om jou creatie terug te zien!

Add Comment

Laat hier je reactie achter...