Video // Lunchen met makkelijke wrap tosti! - De Genietende Foodie

Video // Lunchen met makkelijke wrap tosti!

Makkelijk lunchrecept? Deze wrap tosti met gerookte kip & mozzarella is super snel te maken én onwijs lekker. In de video zie je de stap voor stap uitleg!

Dit is zo’n typisch recept waarbij ik dacht ‘waarom heb ik dit nog niet eerder gemaakt?!’. Het is echt super makkelijk te maken en werkelijk waar ontzettend lekker! Niet gek natuurlijk, de combinatie van gerookte kip, mozzarella & spinazie is nou eenmaal erg lekker. De combinatie op een wrap, licht gesmolten met kruidenboter erbij. Super lekker lunchrecept!

In de video laat ik je zien hoe je deze wrap tosti stap voor stap maakt. Je hebt er maar 5 ingrediënten voor nodig. Moeilijk is het totaal niet, maar zo kun je even zien dat je die prachtige streepjes ook zelf kunt maken. Gewoon met de grillpan. Heb je geen tijd voor de 3 minuten video? Het recept vind je ook uitgeschreven hieronder, net zo makkelijk.

Is de video niet beschikbaar? Bekijk hem dan hier. Ver1geet je niet te abonneren op mijn kanaal!

Makkelijke wrap tosti met gerookte kipfilet

Recept hoeveelheid: 1 wrap
Makkelijk lunchrecept? Deze wrap tosti met gerookte kip & mozzarella is super snel te maken én onwijs lekker. In de video zie je de stap voor stap uitleg!
Print het recept

Ingrediënten

  • 1 wraps
  • 1/2 bol mozzarella
  • 50 gram gerookte kipfilet
  • 1 handje spinazie (naar voorkeur)
  • 1 el kruidenboter (dun laagje op wrap)
  • een beetje olijfolie (voor invetten grillpan)

Bereiding

  1. Besmeer de wrap met een dun laagje kruidenboter. Snij de kipfilet en mozzarella in plakjes. Snij de wrap in tweeën en beleg de helft van de wrap met de mozzarella, de kipfilet en de spinazie.
  2. Verwarm de grillpan en vet met een kwastje in met een beetje olijfolie. Vouw de wrap dubbel en leg in de pan. Druk zachtjes aan. Draai na ongeveer 2 minuten, zodra de grill-lijnen goed zichtbaar zijn. Haal de tosti wrap uit de pan zodra de andere kant ook goed van kleur is. Serveer direct!

Notities

Tip. Je kunt de tosti wrap ook prima in de tosti-ijzer verwarmen. Gebruik wel een bakpapiertje om het vastplakken van de wrap te voorkomen.

© Recept & fotografie: Kim Alstede - De Genietende Foodie

Ik ben ontzettend blij dat ik dit makkelijke lunchrecept heb ontdekt. De combinatie van de licht smolten mozzarella met de gerookte kipfilet en spinazie is echt heerlijk. Het beste? Je hebt het in maximaal 5 minuten gemaakt. Wanneer ga jij hiervan genieten?! 

Meer recept inspiratie? Kijk dan ook even hier in het complete overzicht.
Ga je aan de slag met een recept? Vergeet dan niet mij te taggen via Facebook & Instagram of gebruik de hashtag #degenietendefoodie. Ik vind het super leuk om jou creatie terug te zien!

Add Comment

Laat hier je reactie achter...