Video // Vegetarisch lunchen met wraps & hummus - De Genietende Foodie

Video // Vegetarisch lunchen met wraps & hummus

Vegetarisch lunchen? Dat hoeft helemaal niet moeilijk te zijn. Ik maak op video heerlijke wraps met hummus, spinazie en groenten. Onwijs lekker!

Lekkere, snelle lunch inspiratie… kunnen we dat niet allemaal wel eens gebruiken? Afgelopen maand at ik een weekje vega. Deze challenge heb je vorige week kunnen zien op beeld. Tijdens die week maakte ik een onwijs lekkere lunch! Vandaag deel ik het recept met jou, zodat jij lekker vegetarisch kunt lunchen met hummus, spinazie & groentewraps.

Hummus, kikkererwten, doperwten…

Als je mij al wat langer volgt óf mijn food tag hebt gezien komt dit niet als een verrassing. Ik heb een verschrikkelijke hekel aan erwten. Ja, dat lees je goed. Echt een hekel. In welke variant dan ook. Doperwten, kikkererwten, bonen. Het is gewoon niet mijn vriend in de keuken. Hummus vermeed ik dan ook altijd, tot mijn vriend persé de pikante hummus mee moest nemen uit de supermarkt.

Ik ben verkocht. Oké, ik kan nog steeds maar maximaal 1 licht bestreken boterham ermee eten, maar ik vind het oprecht lekker. Alleen wel echt de pikante variant. Tijdens de vega week heb ik het dan ook een aantal keer gegeten, waaronder in deze wrap. De combinatie was zó ontzettend lekker dat ik jou gewoon moest delen dat vegetarisch lunchen hartstikke lekker kan zijn.

Snel, makkelijk & lekker

Allemaal verschillende groenten op een heerlijke groentewrap, dit recept is echt een dikke aanrader! De combinatie van de pikante hummus, spinazie, wortel, rode ui en tomaat is heerlijk. Fris, vol van smaak & knapperig. Dat niet alleen, dit is zo’n lunch die je super snel klaar kunt maken. En niet geheel onbelangrijk, het blijft goed in je lunchbox. Zo geniet jij ook op je werk van een heerlijke vegetarische lunch!

Is de video niet beschikbaar? Bekijk hem dan hier. Vergeet je niet te abonneren op mijn kanaal!

Vegetarische wraps met hummus, spinazie & groenten

Recept hoeveelheid: 1 wrap
Vegetarisch lunchen? Dat hoeft helemaal niet moeilijk te zijn. Ik maak op video heerlijke wraps met hummus, spinazie en groenten. Onwijs lekker! 
Print het recept

Ingrediënten

  • 1 wortel wraps (Deze liggen in het koelschap)
  • 1 handje(s) spinazie
  • 1/2 kleine rode ui
  • 2 el pikante hummus
  • 25 gram peen julienne
  • 5 cherrytomaten

Bereiding

  1. Schil de rode ui, halveer deze en snij in dunne ringen. Halveer de cherrytomaten.
  2. Besmeer de wortel wraps met de pikante hummus. Beleg met de spinazie en de peen julienne. Verdeel de gesneden rode ui en cherrytomaten erover. Rol op, halveer & geniet!

Notities

© Recept & fotografie: Kim Alstede - De Genietende Foodie

Deze wrap met hummus & spinazie is echt een dikke aanrader. Snel te maken, rijk van smaak & lekker gezond. Dit gerecht maakt vegetarisch lunchen onwijs lekker!  

Meer recept inspiratie? Kijk dan ook even hier in het complete overzicht.
Ga je aan de slag met een recept? Vergeet dan niet mij te taggen via Facebook & Instagram of gebruik de hashtag #degenietendefoodie. Ik vind het super leuk om jou creatie terug te zien!

Add Comment

Laat hier je reactie achter...