Weekly moments ♥ 13 // Jurylid, verjaardag & Mexicaans - De Genietende Foodie

Zoals elke maandag deel ik met jou de dingen waar ik afgelopen week van heb genoten! Mijn rol als jurylid, de verjaardag van mijn vriend & heerlijk Mexicaans eten.

Leuk dat je weer meekijkt in mijn week ♥. Mijn week stond in het teken van een héél leuk nieuw project (snel meer!), gezellige afspraken & wat tijd voor mijzelf. Verder vierde ik de verjaardag van mijn vriend, was ik voor een dag jurylid & at ik heerlijk Mexicaans! Kijk je mee?

Met het heerlijke zonnetje heb ik weer salades als lunch ontdekt. Even in het zonnetje genieten van mijn pauze met een boek. Al moet ik wel zeggen dat ik mij in het begin wel een groot konijn voelde haha ;-)

Waarom uit eten op je verjaardag? Met mijn vriend at ik de dag vóór zijn verjaardag even een pizza. Gewoon, om te vieren dat hij nog jong was (haha). Al heeft pizza eigenlijk nooit een reden nodig.

HAPPY BIRTHDAY TO YOUUUUUUU♥. De dag begon iets vroeger dan normaal, met een uitgebreid ontbijt, taart én een kaarsje. Mijn lieve vent is alweer 27 vandaag!

Yes. Zelfde ritueel als maandag, lekker even een moment van rust. Dit keer wel met een pistolet van die ochtend erbij, omdat weggooien ook zo zonde is.

Happy face. Oh, ik geniet zo erg van die zon ♥.

Einde van de middag even een moment voor mijzelf bij de kapper. De krullenbos mag weer iets korter. Tijd voor een knipbeurt.

Van mega veel social media posts schrijven tot happy face in de zon. Mijn kortere haar bevalt. Al lijkt het niet zo, toch is er bijna 7 centimeter af. Dat zorgt altijd voor teveel fotomomenten. Geen idee waarom. Just in love with my hair. 

Na een ochtend achter de laptop gewerkt te hebben, ga ik richting Dordrecht. Daar heb ik afgesproken met mijn blogvriendinnetje Melissa! Uren hebben we lekker zitten kletsen, onder het genot van veel lekkere hapjes. Villa Augustus is toch zo’n gezellig plek. Oh, en van deze risottoballetjes waren voor herhaling vatbaar!

Cocktail time! Op uitnodiging ging ik woensdagavond lekker eten bij Popocatepetl in Rotterdam. In het verleden regelmatig wel eens vaker geweest, maar nu was het bezoek extra bijzonder. Na een complete verbouwing is de gehele inrichting veranderd en gemoderniseerd! Dat niet alleen, de kaart is ook aangepast. Dat moest natuurlijk getest worden. Wat ik overal van vond lees je komende vrijdag online!

Hi leuk, nieuw keukenapparaat ♥ Voor een leuke samenwerking met Coolblue heb ik deze Tefal Frydelight opgestuurd gekregen. Binnenkort meer hierover dus.

De rest van de dag spendeerde ik achter de laptop, met veel te veel lijstjes met dingen die ik moet doen. Niet erg boeiend dus ;-)

Einde van de middag heb ik weer even een momentje, als ik mijn nagels laat doen. Confession: Dit doe ik dus nóóit. Nu wilde ik het graag voor een aantal nieuwe video’s (Jaja, volgende week ga ik weer filmen!) en andere plannen. Het is zó mooi! Ontzettend blij mee.

Donderdag avond deden we de eerste test met de AirFryer. Wat beter te testen dan patat?!

Vrijdag had ik een hele leuke dag in het vooruitzicht. Zo leuk, dat ik zelfs op de fiets naar mijn klant kon. Hoe relax is dat? Oké, ik nam wel het pondje.

Ik had namelijk de jurydag van de Chef Sandwich campagne van Délifrance! Een van de onderdelen? Een korte presentatie over foodstyling. Super leuk om te doen & ontzettend leuke reacties. Love my job ♥.

Alle kandidaten zijn druk aan de slag gegaan. Er wordt hard gewerkt om 10 broodjes klaar te maken volgens het bedachte receptuur. Spannend, want wie gaat er met de hoofdprijs naar huis?! Jou eigen broodje bij de 65 Délifrance restaurants en een jaar lang gratis lunchen. Hoe tof?!

Uiteindelijk is Xiang, met haar Deli Azian na een pittige juryberaad gekozen als winnaar. Super! Nogmaals gefeliciteerd Xiang!

Zaterdag ging ik even naar de stad voor Glamour Day. Uiteindelijk maar een paar dingen gekocht, waaronder deze nieuwe rugtas! Handig voor weekendjes weg en vakantie. Zo kan ik lekker met mijn camera rondlopen én toch alles meenemen. Is het geen plaatje?

Zaterdagavond een huis vol gezelligheid ♥. Met de buurtjes testen we de airfryer uit, zelfs het kids proof gedeelte. Ook ging de kemado aan voor spareribs en burgers. Heerlijk dit soort avonden. Zeker als ze afsluiten met spelletjes, wijntjes en veel gelach.

Zondag. Zoals zondag altijd zou moeten zijn. Lekker luieren in de tuin met een boek, lekker in de zon. Mijn handen vies maken met de nieuwe moestuinen van de Albert Heijn. Genieten met familie van mijn vriend’s verjaardag (én Dudok Appeltaart). Lekker relax en ontspannen dus. Heerlijke afsluiting van de week.

Regelmatig vind je om 12.00 uur een nieuwe artikel op De Genietende Foodie♥. Mocht je er afgelopen week één gemist hebben, klik dan op de dikgedrukte link hier beneden:

Komende week heb ik nog veel achter de laptop te doen en hoop ik, als alles volgens plan gaat, meer te kunnen vertellen over mijn nieuwe project ♥. Verder krijg ik woensdag heel erg leuk bezoek van een cameraploeg en interviewster & ga ik het weekend op een persreis naar Zuid-Limburg. Met nog een date met een vriendinnetje & sportschool avonturen beloofd het een volle, leuke week. 

Fijne week & geniet ervan! 

Add Comment

Laat hier je reactie achter...