Weekly moments ♥ 12 // Zon, event & lekker sociaal - De Genietende Foodie

Zoals elke maandag deel ik met jou de dingen waar ik afgelopen week van heb genoten! Werken in de zon, bijkletsen met medebloggers & veel gezellige sociale afspraken!

Wat leuk dat je mijn weekoverzicht leest! ♥ Heb je ook zo genoten van het zonnetje afgelopen week? Het geeft mij echt zoveel positieve vibes.

Mijn week? Ik kon voor het eerst in het zonnetje in de tuin werken (tof!) en maakte ik weer lekkere frisse lunches. Verder ging ik voor een event naar Amsterdam, waar ik heerlijk heb bijgekletst met allemaal leuke medebloggers & nieuwe contacten. Met veel leuke, gezellige sociale afspraken doordeweeks pakte ik in het weekend lekker mijn rust. Kijk je mee?

Maandag begon ik mijn week in Rotterdam. Ik had een afspraak bij de tandarts en ging even lekker werken in de stad. Zo zat ik ’s ochtends lekker bij New Fork te werken & ’s middags bij Baker & Moore. Top begin van de week.

Einde van de middag ging ik even langs bij mijn Oma, die momenteel herstellende is van een operatie. Even kijken hoe het gaat en gezellig bijkletsen. Even een beetje qualty time ♥

’s Avonds maakt ik een makkelijke maaltijd met verse groenten, rundvlees en woknoodles. Ik gebruikte daarvoor deze voorgesneden groenten van de AH. Echt een aanrader!

Dinsdag ging ik richting Amsterdam voor het Storymakers Event van CherryLab, een  pr-bureau rondom reizen. Super interessante dag met allemaal boeiende korte 15-minuten lezingen & een hele ruimte vol met diverse reismerken. Tof om op een laagdrempelige manier kennis te maken met bestemmingen, reisorganisaties en reismerken.

Dat niet alleen, ik heb heerlijke kunnen kletsen met allemaal lieve medebloggers. Bekende gezichten waar je een tijdje niet mee hebt gepraat, maar ook bloggers die je eindelijk een keer in het echt ontkomt na veel mailcontact (Hi Laura!). Super gezellige dag!

Eenmaal thuis merkte ik dat ik echt helemaal gesloopt ben & mijn hoofd overstroomde met leuke ideeën. De rest van de avond nam ik dus even lekker voor mijzelf. Boekje erbij & ontspannen in bad.

Woensdag heb ik een afspraak voor een echo van mijn knie / kuit in het ziekenhuis. De blessure is er helaas nog niet helemaal uit, dus onderzoek is vereist. Het blijkt dat het gelukkig geen scheur in een spier zit. Toch kunnen ze niet uitsluiten dat het niets met mijn botten te maken heeft, dus binnenkort door voor een scan.

De rest van de middag werk ik achter de laptop, gewoon lekker onder een kleedje op de bank.

Donderdag is het zulk lekker weer dat ik gewoon in de tuin kan werken, heerlijk! Kijk nou, dat is toch genieten?!

’s Middags maak ik met de restjes in de koelkast een prima lunch. Een tosti met gerookte zalm en kaas met daarbij een caprese salade. Past helemaal bij het zonnetje!

’s Middags sluit ik mij op met de administratie, waar ik het hele jaar nog niks mee heb gedaan. Het voornemen om elke maand de bonnetjes bij te werken blijft dus nog een beetje uit…

Yes! Tijd voor een wijntje bij Brut, waar een vriendinnetje haar verjaardag viert. Erg gezellig ♥!

Vrijdag heb ik de schrik van mijn leven als ik het slot van de poort zie. Mijn vriend wist ook niet wat er met de schroeven gebeurd is. Ik denk maar zo, wat heeft een boef aan een schroef? Ondertussen zitten er weer nieuwe schroeven in, dus alles zal wel loslopen.

Mijn lunch tip? Ook als je het druk hebt kun je een lekkere lunch maken. Deze sandwich met zalm, avocado en tomaat kost mij nog geen 5 minuten om hem te maken. Net iets lekkerder dan een normale boterham én hartstikke gezond!

Ik had een overvolle to do lijst deze week. Vrijdag moest ik daarom nét even wat harder lopen om alles gedaan te krijgen, zeker met een paar afspraken tussendoor. Deze foto deelde ik op instastories. Voelde mij net als de emoticon. Lijkt best nietwaar haha ;-)

HIER WORD IK DUS DAGELIJKS ZO GELUKKIG VAN! Deze foto kreeg ik doorgestuurd. Een Gin Tonic taart voor je verjaardag, wie wil dat nou niet. Zo ontzettend leuk dat alle recepten gemaakt worden en mensen daar volop van genieten ♥.

Vrijdagmiddagborrel in de voortuin met de buurtjes. Iets met het goede leven ♥.

’s Avonds ga ik naar mijn Oma & Opa, nog even langs voor mijn Oma’s verjaardag met een bosje bloemen. Gezellig kletsen onder het genot van een wijntje en een borrelhapje. Dat borrelen, tja… It runs in the family guys! 

Het weekend bestond uit het opladen van de batterij. Niet alleen uitslapen tot 10 uur, maar ook uitgebreid krantje lezen en ontbijten. Even niks moeten en de energiebalk bijvullen.

Goed, we gingen wél even een cadeau uitzoeken voor mijn vriend’s verjaardag komende week. Dan mag een patatje bij de Bram eigenlijk niet ontbreken.

Deze schoenen spotte ik zaterdag in de Omoda folder. Is het geen plaatje?! Je begrijpt dat deze Unisa schoenen op de zomer shoplijst gaan. Zo leuk, ook gewoon onder een short of jurkje. Love it ♥.

Zaterdagavond spenderen we bij de familie. Er worden bakken met Chinees gehaald, Opa schuift ook gezellig aan en alles van de week wordt even besproken. Heerlijk dit soort momenten!

De zondag gaat door zoals de zaterdag, maar dan nóg ontspannender. Meer dan een boek lezen, een beetje opruimen in huis & luieren doe ik niet. Gewoon even opladen, mét bagels natuurlijk.

Regelmatig vind je om 12.00 uur een nieuwe artikel op De Genietende Foodie♥. Mocht je er afgelopen week één gemist hebben, klik dan op de dikgedrukte link hier beneden:

Komende week staat er een date met een blogvriendinnetje op de plan, heb je ik de jurydag van mijn campagne met Délifrance & vieren we de verjaardag van mijn vriend! Daarnaast staat er veel op de planning qua werk, waar ik onwijs veel zin in heb. Kom maar op met de nieuwe week!

Fijne week & geniet ervan! 

Add Comment

Laat hier je reactie achter...