Weekly moments 14 // Interview, perstrip & lancering 2de bedrijf - De Genietende Foodie

Zoals elke maandag deel ik met jou de dingen waar ik afgelopen week van heb genoten! Een gaaf interview, een perstrip naar Zuid-Limburg, de lancering van mijn tweede bedrijf & veel meer…

Wat een bizarre, gave, toffe week heb ik achter de rug ♥. Zo werd ik afgelopen week geïnterviewd voor een heel tof stuk in een krant (binnenkort meer) & ging ik twee dagen op perstrip naar Zuid-Limburg! Dat niet alleen, ik lanceerde afgelopen week mijn tweede bedrijf (Whaaa zoveel lieve leuke reacties ♥♥♥). Verder werkte ik zó hard achter de laptop dat de foto’s een beetje karig zijn deze week. Tóch deel ik met liefde al mijn fijne genietmomenten van de week.

Mijn week begint bij dinsdag, zoals ik al schreef iets met weinig foto’s en veel werk te doen. Ik werk ’s middags met mijn blog vriendinnetje Michelle bij Bokaal op het terras. Lekker de hele middag in de zon, goed eten erbij, gezellige gesprekken & veel inspiratie. Fijn genietmoment ♥.

Soms vind ik het dus heerlijk om een salade als avondeten te maken. Ik maakte dit recept, die al een tijdje op de blog staat. Wel zonder garnalen, die hadden ze helaas niet meer in de supermarkt. Lekker fris & zomers, kom maar op met die zon!

Ik had ook een leuk pakket binnen van Sprite (& Coca-cola #goals ♥) met de vernieuwde frisdranken. Ik heb het gewoon spontaan aan gasten gegeven afgelopen week. Serieus, niemand proefde het. Er zit namelijk geen suiker meer in (oké, wel aspartaam). Ik vond het zelf erg lekker en had direct trek in een cocktail. Komende week maar eens eentje uitproberen…

Terwijl ik zat te ploeteren achter de laptop, lag mijn kleine prinses lekker dromerig op de poef. Wat een leven heeft zo’n beest toch ♥.

Woensdagmiddag had ik een super leuk interview, dat binnenkort gepubliceerd wordt in een krant. Ik kan echt niet wachten om het stuk te zien, inclusief foto met mijn liefste collega erbij. Ja, de oranje Donder inderdaad.  Mevrouw wilde er namelijk heel graag bij zijn. Uiteindelijk iets wat de foto een hele leuke twist geeft. Zo veel zin om het te kunnen delen.

Einde van de middag ging ik even naar Dordrecht, om gezellig met een oud collega wat foto’s te maken & een hapje te gaan eten. Daar spotte ik een nieuwe koffiebar & lunchroom, waar ik binnenkort even langs ga om meer te weten te komen over deze hippe hotspot. Voor het diner gingen we lekker naar La Cubanita. Dit blijft gewoon een fijne plek!

“En, hoe staat het met de lancering? Ben je er bijna klaar voor?” Hoe lief het ook bedoeld was van vrienden, ik kreeg er alleen maar meer stress van… Mijn checklist met de laatste dingen voordat ik alles dan écht bekend ging maken.

Super overweldigend, dat is alles wat ik erover kan zeggen. Smaakmakers Media is live! De reacties zijn super positief en ik heb zelfs mijn eerste twee(!) afspraken met nieuwe klanten al staan voor komende week. Hoe onwijs bijzonder is dat?! Ontzettend veel zin om hiermee aan de slag te gaan!

Vrijdag en zaterdag ging ik op perstrip naar Zuid-Limburg. Allereerst, prachtige hotelkamer. Ik sliep in Hotel Heerlen en was vanaf het eerste moment verkocht. Er komt ook nog een uitgebreide review over dit hotel, want dit is echt een aanrader.

Het hotel niet alleen, wat heb ik een fantastische twee dagen gehad. Ontzettend vol & druk, maar super veel leuke mensen die vol passie over hun regio en aanbod daarin praten. Heel bijzonder om dat zo in Nederland te ervaren.

De meeste foto’s zijn met mijn spiegelreflex gemaakt, dus die deel ik op een later moment nog met je. Mijn blije hoofd zegt denk ik wel genoeg? Al had je eigenlijk mijn gezicht moeten zien bij het drinken van deze prachtige Nederlandse brüt.

Eenmaal thuis stond de barbecue aan en had mijn vriend zich zaterdagavond helemaal uitgelefd. Lekkere salade, simpele smaakvolle pasta, brood met boter. Heerlijk om zo thuis te komen na twee toffe, pittige dagen.

Er lag ook een leuk pakket om mij te wachten met allemaal nieuwe producten. De vis (in de zwarte zak) viel bij de poes al flink in de smaak, ze ging er serieus mee aan de haal. Zelf ben ik benieuwd naar de A2 melk, welk geschikt is voor mensen met ene overgevoeligheid voor rauwe koemelk. Oh, en de heks’n kaas dippen. Is het alweer weekend?!

Van die prachtige zon moet je natuurlijk genieten. Daarom reed ik zondagochtend vroeg met mijn vriend naar Zeeland, om op het strand bij Zeecafé in Oostkapelle te gaan zitten. Zand tussen je tenen, lekkere borrels, een goed boek. Perfect om je mee te genieten ♥.

Regelmatig vind je om 12.00 uur een nieuwe artikel op De Genietende Foodie♥. Mocht je er afgelopen week één gemist hebben, klik dan op de dikgedrukte link hier beneden:

 • Weekly moments ♥ 13 // Jurylid, verjaardag & Mexicaans – Zoals elke maandag deel ik met jou de dingen waar ik afgelopen week van heb genoten! Mijn rol als jurylid, de verjaardag van mijn vriend & heerlijk Mexicaans eten.
 • Zelf maken: Zo maak je lemon curd! – Dit basisrecept voor lemon curd wil je bewaren. Zacht & fris met een klein zoetje. Lekker bij warme scones uit de oven. Of natuurlijk bij andere gerechten.
 • Scones met clotted cream – Scones, de Engelse lekkernij die niet kan ontbreken op een brunch of high tea. Samen met de clotted cream & lemon curd een heerlijke verwennerij.
 • Personal // Een nieuw avontuur … – Tijd voor een nieuw avontuur. Een avontuur waar ik al maanden naar uitkijk. Unieke content creëren, prachtige producten fotograferen & merken laten stralen!

De week is lekker volgepland. Zo heb ik maandag een dag vrij & ga ik op pad met mijn kleine zusje en broertje. Verder ga ik een dagje op hotspot tour met een blog vriendinnetje, uit eten bij leuke tentje & heb ik twee afspraken staat voor Smaakmakers Media. Super veel zin in de week! 

Fijne week & geniet ervan!

 

2 Comments

 • laramr92 11 april 2017 09:58

  Wat een heerlijke week! Ik ben super benieuwd naar je post over Zuid Limburg :D

  • Kim 11 april 2017 14:06

   Wat lief Lara! :-) Ik ga deze week alles uitzoeken en schrijven. To be continued …

Add Comment

Laat hier je reactie achter...