Weekly moments 15 // Hotspot tour, epic borrel & paasweekend - De Genietende Foodie

Zoals elke maandag deel ik met jou de dingen waar ik afgelopen week van heb genoten! Ontspannen paasweekend, hotspot tour met Eef & waanzinnige borrelen.

Sommige weken zijn soms een beetje rommelig. Zo begon mijn week met een dag vrij, even quality time voor de familie. Halverwege de week werden afspraken verplaatst en ontstond er ruimte in mijn agenda. Ruimte om weer even te kunnen bloggen. Naast dat had ik een fijn ontspannen paasweekend, ging ik op hotspot tour met Eef & had ik een waanzinnige borrel. Kijk je mee?

Mijn week begon met pannenkoeken. Ik kan je vertellen, niet alleen ik was onwijs blij met dit begin van de week. Zelf ook eens maken? Je vind het recept voor deze luchtige pannenkoeken hier.

Even een dagje quality time met de familie, erg belangrijk dat soort momenten. Mijn haar zag er sinds tijden niet zo mooi uit, met al die kleine bloemetjes♥.

Dinsdag begon ik de dag bij de Bakkerswinkel in Rotterdam. Sinds een half jaartje hebben ze daar twee lieve, knuffelige katten rondlopen. Deze meneer stol wel echt de show. Eerst kreeg ik allemaal knuffels, vervolgens zocht hij de zon op om keihard te ontspannen. Heerlijk!

Ik zelf werkte gewoon achter mijn laptop, geen ontspanning voor mij. Wel onder het genot van een lekkere appel-kaneel scone, mijn favoriet. Wat ik deed? Een presentatie maken voor de afspraken voor mijn tweede bedrijf, Smaakmakers Media ♥.

De rest van de dag was ik op pad met Eefje, van Eefsfood. Super leuk om lekker de hele dag te kunnen kletsen met een medeblogger & ervaringen te kunnen wisselen. Dat niet alleen, het was nog eens hartstikke gezellig. Snel weer ♥.

’s Avonds schoven we samen aan bij Bertmans, voor een uitgebreid diner met andere bloggers. Wat ik er van vond, lees je hier.

Woensdag werden twee afspraken verzet, waardoor ik opeens weer een beetje tijd had in mijn agenda. Ik schreef een aantal blogartikelen, zocht alles uit voor de road trip die wij in juni gaan maken & genoot van het maken van een veel te lange to do lijst. Ja, genoot. Eindelijk even alles uit mijn hoofd op papier. Heerlijk!

Dit was al weer een tijd geleden. Een simpele AVG. Het soort gerecht dat niet vaak op mijn tafel staat. Desalniettemin hartstikke lekker om weer eens te eten. Ben jij daar wel van, de AVG? Of kies je liever voor iets anders?

Woensdagavond had ik een afspraak om mijn nagels bij te laten werken. Links is de ‘oude’ kleur met de uitgroei & rechts mijn nieuwe kleur. Ik ben er nog steeds zo ontzettend blij mee. Vooral op foto’s zoals deze is het echt heel erg tof. Je kunt dus op mijn food foto’s meer met handen gaan verwachten. Deze verdienen het gewoon om te laten zien.

Donderdagochtend moest ik gewoon nog even mijn boek uitlezen. Ik bleef dus lekker liggen tot 9 uur. Poes Donder vond het een goed idee en kroop er nog even bij. Dit vind ik écht genieten.

Na een dag werken achter de laptop (niet erg noemenswaardig) maakte ik een snelle pasta. Hamblokjes, courgette, champignons en pasta met een roomsausje. Super lekker!

Vrijdag had ik een drukke planning. Zo erg dat ik zelfs mijn taken ging verdelen in blokken. Alles om maar zo efficiënt mogelijk te werken & zo veel mogelijk af te ronden. Soms…

Een van de onderdelen was het maken van een aantal foto’s. Tja… wat hier nou stond?!

Einde van de middag ging ik richting Dordrecht, om mij samen met mijn vriend lekker te laten verwennen met allemaal verschillende borrelgerechten♥. Komende vrijdag lees je alles over de leuke hotspot Dok Bar & Bites op de blog!

Na een zaterdag vol met kleine klusjes ging ik einde van de middag een drankje drinken met een vriendinnetje. We gingen voor PIX, een nieuwe hotspot in Rotterdam (oude plek van Level). Binnenkort ga ik nog even terug voor een uitgebreide review, want wat een leuke plek is dit ♥.

Eind van de avond maakte ik een lekkere gevulde rollade, wortels uit de oven en patat uit de airfryer. Het ziet er niet al te fotogeniek uit, maar lekker dat het was!

Mijn zaterdagavond besteding? Een spelletje monopoly met mijn vriend. Soms voel ik mij zo’n granny. Agh, ik genoot ervan, dat is het belangrijkste. Lekker ontspannend & écht tijd voor elkaar. Oh, en dat ik dit gewonnen had was natuurlijk een mooie afsluiting!

Pasen! ♥ Wij hadden eerste paasdag gewoon even gezellig met zijn tweeën. Lekkere croissants uit de oven, zelfgemaakte eiersalade & diverse soorten beleg. Zeg nou zelf, dit ziet er toch hartstikke goed uit ♥.

Na de brunch doken we even de tuin in, alle onkruid eruit halen zo na de winter. De AH plantjes werden ook overgepot in nieuwe potten & de nieuwe planten werden direct in de aarde gestopt. Nooit gedacht dat ik ooit zo erg van tuinieren kon genieten haha! Kom maar door met die groenten- & kruidentuin.

De rest van de middag besteedde ik lekker creatief, aan het maken van de fotocollage voor de gang. Foto’s uitzoeken, bewerken naar zwart wit, de collage invullen met de foto’s & alles bestellen. Ondertussen hangt mijn foodies recept al aan de muur, net als een paar foto’s. Het wordt zo tof ♥!

Say CHEESE! Wij deden aan kaasfondue voor 2. Onwijs lekker vind ik dat toch. We maakte hem trouwens volgens eigen recept, die je hier vindt.

Ja, hoe sluit je de zondagavond af? Met een spelletje monopoly. Welk ik trouwens ook 2 keer won, oeps. Ik begin te begrijpen waarom wij maar af en toe spelletjes spelen ;-)

Regelmatig vind je om 12.00 uur een nieuwe artikel op De Genietende Foodie♥. Mocht je er afgelopen week één gemist hebben, klik dan op de dikgedrukte link hier beneden:

Vandaag (maandag) ga ik naar mijn schoonfamilie om pasen te vieren, lekker brunchen buiten de deur. Voor de blog heb ik een paar leuke afspraken voor hotspots op de planning staan & duik ik een dagje de keuken in voor nieuwe recepten. Verder ben ik in Amsterdam voor een event & vieren we de verjaardag van mijn vriend voor vrienden. Oh, en had ik al verteld dat ik komende week begin bij mijn nieuwe WERKPLEK?! Jep, volgende week vertel ik je er alles over. 

Fijne week & geniet ervan! 

1 Comment

  • Lara Roest 18 april 2017 22:26

    Soms zijn simpele AVGtjes juist zo lekker! Stiekem vaak zelfs nog lekkerder als mams het voor je heeft klaargemaakt haha

Add Comment

Laat hier je reactie achter...