Weekly moments ♥ 17 // Vakantie geboekt, koningsdag & lang weekend vrij - De Genietende Foodie

Zoals elke maandag deel ik met jou de dingen waar ik afgelopen week van heb genoten. Ik boekte een vakantie, genoot van vier dagen vrij & vierde koningsdag!

Zo’n lang weekend vrij is mij toch een partij relax! Ik had vrijdagmiddag gewoon een ‘ik verveel mij’-gevoel. Dat is écht lang geleden. Tijd dus om allemaal dingen te doen waar je blij van wordt én van geniet.

Zo genoot ik afgelopen week van koningsdag met vrienden, een dag in de sauna, wijntjes op het terras, nieuwe hotspots, foodpost, de GENIET MAIL, goede koffie bij mijn nieuwe lievelingsplek en van een ‘late night baking’. Het weekoverzicht staat weer voor je klaar!

Mijn week begonnen met een flink kop thee, onder een kleedje op de bank. Ik was nog steeds niet helemaal lekker. Uiteindelijk bleek dat in een bepaalde kaasje van afgelopen weekend tóch rauwe koemelk had gezeten, waar ik flink last van had. Tja, volgende keer iets beter opletten…

Oeeeeeeh. Heb je het al gezien? Op Netflix staan de eerste twee afleveringen van het nieuwe (en tevens laatste) seizoen van Pretty Little Liars. Ik heb ondertussen zelf genoeg complot theorieën over Uber-A. Kom maar door met dat seizoen ♥!

Het voordeel van niet veel kunnen doen? Ruimte vrijmaken voor een nieuw project, de GENIET MAIL. Oh, wat een super leuke, lieve, positieve reacties heb ik gehad op de eerste editie. Teruglezen? Dat kan hier. Wil je heb ook elke maandag om 20.00 uur in je mailbox? Aanmelden kan hier.

Soepje. Gewoon uit pak. Niet te moeilijk doen als je niet helemaal lekker bent ;-)

Dinsdag voelde ik mij weer helemaal top. Ik werkte de hele dag achter de laptop, o.a. voor de administratie van kwartaal 1. Tja, dat hoort er nou eenmaal ook bij.

YESSSSS!! WE HEBBEN EEN VAKANTIE GEBOEKT. Dinsdagavond boekte we dan eindelijke de tickets voor Spanje, waar we eind mei 11 dagen heerlijk gaan genieten. Zo veel zin in ♥♥♥♥.

Foodpost is hier in huis vooral geliefd bij Poes Donder. Want cadeau’s betekenen dozen. Eigelijk wordt ze van bijna niks gelukkiger. Oké, eten en slapen misschien. Heerlijk dier ♥.

Een pakket vol met seizoensgroenten. Verse aardbeien, verschillende soorten asperges, gele courgette, heerlijke sappige peren. Oh, wat een verwennerij is dit pakket van Verse Oogst.

Woensdag nam ik tussen het werken door even een moment voor mijzelf. Lekker in het zonnetje op de fiets naar de supermarkt. Lekkere ingrediënten voor op een broodje halen, vers fruit erbij. Dit soort momenten moet je gewoon voor jezelf creëren. I love it ♥!

Nog een fijn moment, even samen met mijn vriend sushi eten. Vandaag zijn er al weer 9(!) jaar bij elkaar ♥. Nog elke dag een feestje samen met jou lieverd! #highschoolsweethearts #jadatisnogsteedsmogelijkhoor #fotovan5jaargeleden #babyfaces

KINGS DAY. Dat vier je natuurlijk met iets zoets. Ik ben toch meer team donut dan team tompouce, dus ik ging voor de zoete oranje geglazuurde donuts van de AH. Heerlijk!

De dag spendeerde we in Rotterdam, in Kralingen om precies te zijn. Lekker struinen over de vlooienmarkt, beetje rondkijken & vooral weinig kopen. Ik nam alleen toe prachtige antieke lepels mee, voor op mijn foto’s. Netjes nietwaar?

Even een goede bodem leggen bij K&B Kralingen voordat we de stad in gaan. Vier burgers met frietjes. Heerlijk!

De rest van de middag spenderen we, samen met de buren & vrienden, op de Nieuwe Binnenweg. Bandje, wijntje, zonnetje. Lekker op straat met een hoop gezellige mensen ♥. Ik heb mij goed vermaakt, mede door de afsluiting bij Alan & Pim’s!

De dag begin ik samen met mijn vriend met een goede soja cappuccino bij mijn nieuwe favoriete plek in Dord. Welke dat is, dat lees je hier.

Hoewel ik vrijdag eigenlijk ook een dag vrij was, net als mijn vriend, ging ik even lunchen op uitnodiging bij een nieuwe hotspot in Dordrecht, Post. Lekker foto’s maken, proeven & bevindingen opschrijven. Eigenlijk dus gewoon aan het werk, maarja, om dat nou werk te noemen?!

In de middag maakt ik eindelijk eens mijn nieuwe ondergronden af. Alle benodigdheden waren al in huis, enkel een kwestie van schilderen. Ik maakte een paar verschillende ondergronden, waar ik nu al super blij mee ben. Voor sommige klussen heb ik specifieke ondergronden nodig. En deze, tja, die wordt ook zó mooi op de foto!

De rest van de avond is quality time! Lekker op de bank samen series kijken met een grote bak popcorn. Dat vind ik nou echt genieten ♥.

Zaterdag stond in het teken van ontspannen. Na een ontbijtje met croissants en kleine broodjes gingen we lekker een dagje naar de sauna. Even helemaal ontspannen. Dat resulteert in kleine oogjes & make-up loze selfies met een dikke onderkin. Goed, next please!

Kijk nou deze kleine lieve eendjes. Gewoon voor je huis. Hoe mooi is dat?!

De rest van de zondag spenderen we op het terras, vlak bij de Biesbosch. Lekker borrelen, boek lezen in de zon & bootjes kijken. Persoonlijk vond ik de plek, More Itz, net iets te prijzig voor wat je krijgt. Ook moet je wel een bepaalde kaliber hebben, merkte we. Tja, de zon, het lekkere eten & de prachtige inrichting maakte een hoop goed.

Pizza night! Deze delen we trouwens gewoon. Er was al genoeg geborreld.

Sunday evenings are for … Jep, late night baking. Ik hoef je niet te vertellen welke taart dit werd toch? Oké, hier is het recept. Ik kan niet wachten om vanmiddag nog een stukje te nemen haha ;-)

Regelmatig vind je om 12.00 uur een nieuwe artikel op De Genietende Foodie♥. Mocht je er afgelopen week één gemist hebben, klik dan op de dikgedrukte link hier beneden:

Komende week is de agenda lekker vol! Ik heb een afspraak staan voor een potentiële opdracht, ga lekker ontbijten bij een nieuwe hotspot, ga mijn SEO skills gebruiken voor een klant & deze week staat écht in het tekenen van nieuwe video’s vanaf komende donderdag! 

Psssst. Vandaag komt de nieuwste geniemail rond 20.00 in je mailbox. Wil jij hem ook ontvangen? Je kunt je hier of hieronder aanmelden (even scrollen!). Fijne week & geniet ervan! 

2 Comments

  • Lara Roest 3 mei 2017 09:56

    Wat een heeeeeerlijke week! Post blijft ook een gezellige plek in Dordrecht, ik ga gauw Smooth eens uitproberen als ik weer bij het ouderlijk huis ben :D Ben benieuwd!

    • Kim 8 mei 2017 11:30

      Dankjewel! :-) Leuk, ik ben benieuwd wat je ervan gaat vinden!

Add Comment

Laat hier je reactie achter...