Weekly moments ♥ 18 // kleine genietmomenten - De Genietende Foodie

Zoals elke maandag deel ik met jou de dingen waar ik afgelopen week van heb genoten. Vanwege een flinke griep een greep uit alle (kleine) genietmomenten!

Mijn week in een paar woorden? Stemloos, snotneus & afspraken. Halverwege de week verloor ik mijn stem. Lekker rustig zou je denken, maar niet handig met een volle agenda. Ik verzette mijn afspraak van donderdag, deed de belangrijkste dingen én pakte op aanrader van de huisarts rust. Daarom deze week even een ander soort weekoverzicht; een greep uit de fijne genietmomenten van afgelopen week. Kijk je mee?

Na een hele dag werken liet ik maandag lekker mijn nagels doen bij Amey! Oh, ik word hier dus zo gelukkig van, van die mooie gelakte gelnagels ♥ Is het niet prachtig?

Dinsdagochtend ging ik ontbijten met mijn lieve vriendinnetje. Even lekker samen bijkletsen over van alles en nog wat & lekker genieten. Leuke plek trouwens, Nine Bar!

Zo leuk, dinsdagmiddag nam ik twee nieuwe video’s op. De eerste komt komende donderdag online ♥.

Amsterdam amsterdam… Wat ben je toch een mooi stad. Al zeg ik dat nooit hardop natuurlijk ;-) Woensdagochtend had ik een super leuke afspraak vanuit Smaakmakers Media. Een goed uur hebben we zitten kletsen over strategie, beleving & verbetering. Wat lijkt het mij toch tof om dit project op te gaan pakken!

In de trein genoot ik van een kleine sushi bowl. Ja, dat lees je goed. Gewoon bij de AH to go. Ik vond het, zeker voor een koude bowl, erg lekker. Tuurlijk zijn de toppings nét iets te weinig, maar de rijst met dressing & sesamzaadjes smaakte zeer goed.

Dinsdag begon mijn stem te hakkelen, woensdag halverwege mijn afspraak was die bijna weg. Uiteindelijk was ik eind van de middag gewoon stemloos. Er kwam letterlijk geen geluid uit, zo bizar. Mijn remedie? Anti flu snoepjes. Geloof mij, zonder dit had ik het de afgelopen dagen niet overleefd.

Hoewel ik amper wat at afgelopen dagen, geniet ik juist op het moment dat ik ziek ben van groenten. Ergens ook in de hoop dat ik snel weer beter wordt. Deze snelle couscous salade met gegrilde groenten & gerookte kip maakte mijn vriend. Heerlijk ♥!

Naast de meeste belangrijke bedrijfszaken afronden deed ik niets. Serie aan, spelletje rummicub op de iPad, boek lezen. Oh wacht, op heel vaak mijn neus snuiten, kuchen & half doodgaan door een hoestaanval na natuurlijk.

Kiwi’s. Luister. Doe je werk. Maak mij beter.

Stiekem heb ik met kleedjes een haat-liefde verhouding. Liefde, als ik lekker in de winter op de bank kruip. Haat, als ik ziek ben en ril van de koud. Dat laatste gebeurde deze week weer.

SUSHI! Ik & mijn vriend hadden geen zin om te koken vrijdagavond. Sushi bestellen was de oplossing. Al moet ik eerlijk bekennen, de eerste 3 stuks proefde ik niet eens, oeps. Tipje als je ziek bent; net iets teveel wasabi erop doen. Lekker om je neus open te laten gaan ;-)

Weekend mét zon. Dat betekent natuurlijk ontbijten in het zonnetje. Kopje thee met honing, dikke smoothie & een omelet. Heerlijk begin van de dag.

De rest van de dag? Languit in de zon met een boek. De activiteit van de dag, boodschappen, was behoorlijk zwaar. Hoewel ik mij iets beter voelde, was ik nog niet beter…

Genietmoment? Dit voedsel. Het ziet er misschien een beetje vreemd uit, maar man, wat was dit lekker. Gegrilde courgette & paprika, een gepofte aardappel met yoghurt dressing & een runderkebab spies met tzatziki. Jam!

Ik maakte deze foto uit de auto, van de oranje avondzon. Even een klein genietmomentje tussen alle familiebezoeken door. Hoewel dat stiekem ook wel erg fijn en gezellig was ♥.

Zondag voelde ik mij weer stukken beter. Mijn stem is nog steeds verrot, maar mijn keel & neus zijn weer zo goed als beter. Ik maakte 3 recepten en zette dit op de foto. Gewoon een “werkdag” dus…

In de middag gingen we naar het strand van Noordwijk, om lekker te gaan lunchen bij Bries. Alles over deze fijne plek lees je binnenkort op de blog. Net als mijn tip om even daar een strandwandeling te maken. Heerlijke afsluiting van de week!

Afgelopen week kwamen er, naast het weekoverzicht, geen nieuwe artikelen online. Je hebt dus niets gemist! Vanaf nu weer elke werkdag om 12.00 uur een nieuwe artikel online. Ik heb zoveel leuks te delen, van heerlijke recepten tot toffe plekken. Kom je komende week weer even kijken?

Komende week heb ik een aantal leuke afspraken staan voor mogelijke samenwerkingen. Ik hoop eindelijk meer duidelijkheid te krijgen over de blessure aan mijn kuit bij de specialist, ik ga lekker winkelen voor nieuwe lente/zomer kleding & ik ga  weer een leuke nieuw te openen hotspot uittesten. Yes, let’s do this.

Fijne week & geniet ervan! 

2 Comments

  • Lara Roest 8 mei 2017 21:42

    Oooooh waardeloos he als je ziekt bent. Ik heb de laatste weken ook mijn momentjes van verkoudheid maar ze zetten elke keer niet door

    • Kim 9 mei 2017 17:08

      Oh nee, ook al?! Hopelijk gaat het of weg of zet het door. Dan ben je er tenminste vanaf ;-)

Add Comment

Laat hier je reactie achter...