Weekly moments ♥ 19 // paginagroot in de metro! - De Genietende Foodie

Zoals elke maandag deel ik met jou de dingen waar ik afgelopen week van heb genoten. Whaaa! Ik stond gewoon paginagroot in de Metro?!

Wat een bijzondere week! Ik stond afgelopen vrijdag paginagroot in de Metro?! Iets in mij kan gewoon nog steeds niet beseffen hoeveel mensen mijn stuk hebben zien langskomen én misschien wel hebben gelezen. Ontzettend tof ♥. Verder verzetten ik een hoop werk voor zowel de blog als opdrachten. Ik had leuke koffieafspraken voor nieuwe samenwerkingen & genoot onwijs van mijn weekend. Jammergenoeg was er ook iets minder leuk nieuws… Lees je mee?

Een van de fijnste dingen aan overal je laptop kunnen opklappen in deze tijd, is dat je tussen je afspraken door ook effectief kan zijn. I like that ♥. Zo begon ik mijn dag bij het Westerpaviljoen, had ik een afspraak, belde ik met een klant en werkte ik de rest van de middag bij Baker & Moore. Lekker effectief!

Experimentren met vis. Dit keer probeerde wij een kabeljauwburger uit. Eerlijk? Ik vond het niet super smaakvol. Gezonde manier van burger eten natuurlijk, maar de burger zelf vond ik te flauw. Hier ga ik nog wel een keer mee experimenteren!

Genietmomentje van maandag? Geen serie kijken, maar met een boek op de bank! Even een moment van rust, wat heerlijk is dit zeg♥. Ik merk dat ik ook super veel leuke boeken heb ik die ik met jou wil delen. Daarom komt er vanaf zondag een nieuwe rubriek ‘Genietboeken’ op de blog. Elke week deel ik een boek met je om van te genieten; van zelfhulp tot ontspanning. Perfect voor de komende zomermaanden, om lekker mee in de tuin, bij het zwembad of op jouw favo plek te ontspannen. En het beste? Het is niét in de vorm van zo’n saai boekverslag van vroeger ;-)

Na een leuke sessie met een collega ondernemer dook ik de rest van de dag achter mijn laptop op de bank. Schrijven, mail bijwerken, offertes de deur uit doen, brainstormen over nieuwe content. Just a normal day at the office ♥.

Een tijdje geleden is er naast het station een nieuwe Johnny’s burger geopend. Na een uitgebreide test moet ik concluderen dat het voor een afhaalburger best wel lekker is. Tuurlijk, het is niet hetzelfde als je favo burger bestellen bij Deliveroo of Foodora, maar het is stukken beter dan een gemiddeld ‘fastfoodketen’.

Kopjes koffie drinken en plannen maken voor toffe samenwerkingen, dat was mijn woensdag in een notendop. Hier kan ik echt dan ook echt van genieten. De leuke gesprekken die je dan hebt, de eerlijkheid erin. Heel bijzonder! Voor mijzelf een mooie realisatie om te zien wat je eigenlijk allemaal kunt bereiken door ergens voor de staat en hard voor te werken.

Vitamine boost bij Sappi. Ik had woensdag namelijk nog steeds mijn stem niet terug… Gelukkig kan ik ondertussen weer lekkere doorbabbelen zonder ergens last van te hebben. Ik dank de vitamine boost!

Yessss. Ook dit soort dingen gebeuren doordeweeks. Die zie je echter iets minder terug. Want ja, om eerlijk te zijn geniet ik daar dus helemaal niet zo van. Al moet ik toevoegen dat de combinatie spinning & yoga wel heerlijk voor je spieren en uithouding is.

Editten. Heel veel editten. Ik was vergeten dat dit zo veel tijd kost. Gelukkig merkte ik ook dat ik er echt weer even in moest komen, dus voor de volgende video’s heb ik goede hoop! Had je de nieuwste video al gezien? 

Het minder goede nieuws deze week? Dat kreeg ik donderdag. Mijn knie is nog steeds geblesseerd (Lees, al bijna 1,5 jaar last). Na behandelingen in een streekziekenhuis ben ik nu weer doorgestuurd naar een expertise centrum. Jammergenoeg kon deze arts ook niet direct zeggen wat hij dacht dat het was. De vervolgstap is nu een MRI scan. Ergens fijn dat ze gaan kijken, maar ergens ook doodsbang voor de uitslag. Weet je, ik wil helemaal geen operatie of iets. Bah. Nog even afwachten dus…

SUSHI BOWL. Ik deelde deze foto op InstagramEven naar de supermarkt voor alle ingrediënten & genieten maar. Heerlijk hoor, zo’n kom vol met verschillende groenten & vis ♥. De rijst is natuurlijk iets minder gezond, maar al met al een behoorlijke gezonde maaltijd vind ik!

WHAAAAAAA. IK STA IN DE LANDELIJKE METRO!!!!! Het kostte wat moeite om de metro te bemachtigen doordat mijn stuk niet in de regionale, Rotterdamse krant stond. Uiteindelijk was het gevoel om jezelf daar in de krant te zien het meer dan waard. Zo ontzettend trots ♥.

Eigenlijk stond vrijdagavond festival TREK op het programma, maar vanwege de heftige regenbuien trokken we met de buurtjes lekker de Witte de With straat in. Café ter Marsch, dat is waar we uiteindelijk heerlijk genoten van verschillende kleine gerechtjes. Dikke dikke aanrader!

Menig vrouw houdt ervan. Ik niet. Winkelen. Toch moesten we er zaterdag even aan geloven. Na 6 winkels had ik nog niks leuks gezien, vriendlief loopt één winkel binnen en slaagt voor allés. Je snapt, ik ging naar huis met sushi sokken & een behoeften om online verder te winkelen.

Zaterdagavond. Geen vette burger dit keer, maar gezonde Aziatische pannenkoekjes met veel groenten! Ik maakte het via dit recept. In plaats van de kalkoen gebruikte ik varkensfiletlapjes, ook erg lekker!

Op World Cocktail Day drink je dan natuurlijk nog wel even een cocktail ♥. Dit keer met de Black Tomato Gin, een Zeeuwse Gin die echt verbazingwekkend lekker was. Tonic water erbij, serie aan & genieten maar!

Zondag deed ik alleen maar dingen waarvan ik genoot. Klinkt makkelijk, maar als je nagaat hoeveel dingen je soms ‘moet’. Zo zonde van je positiviteit!

Waarvan ik genoot? In plaats van mijn restjes brood weg te gooien spendeerde ik een kwartier met eendjes voeren ♥. Ook lokte de zon om heel de dag buiten te zijn. We reden naar de Dordtse Biesbosch en wandelden een route van zo’n 5 kilometer door de bossen. Dit soort beelden, heerlijk!

Op en top genieten! Vogels die fluiten, voeten die wegglijden in de modder, zacht briesje over je rug. Onwijs toffe beleving. Hier mag ik vaker voor kiezen ♥.

Een paar weken geleden kocht ik een donutmaker bij de Xenos. Brilant toch? Zo mooi als dat ze mini oreo donuts eruit zien, zo vies smaakte ze. Goed, al had dat misschien ook te maken met het aluminium bakje wat ik in de magnetron zette #fail. Je begrijpt vast. Hier ga ik mee experimenteren en binnenkort het recept delen met jou!

Vanaf nu vind je elke dag om 12.00 uur een nieuwe artikel op De Genietende Foodie♥. Ja, ik heb de komende tijd zoveel leuks wat ik met jou wil delen om van te genieten! Mocht je er afgelopen week één gemist hebben, klik dan op de dikgedrukte link hier beneden:

Wat kijk ik uit naar het zonnetje komende week♥! De plannen? Naar de opening van twee(!) nieuwe hotspots in Rotterdam, richting A’dam voor twee afspraken, een superleuk event op zaterdag & tussendoor een hoop vooruit werken voor mijn korte vakantie naar Newcastle én de vakantie naar Spanje. Let’s make it a great week ♥.

Add Comment

Laat hier je reactie achter...