Weekly moments ♥ 21 // Persreis Newcastle, AD & zon! - De Genietende Foodie

Zoals elke maandag deel ik met jou de dingen waar ik afgelopen week van heb genoten. Een persreis naar Newcastle, in het AD & heel veel zon!

Wat een toffe week! Knetterhard werken om alles afgerond te krijgen voor de vakantie komende week én voor een korte perstrip. Ik was namelijk in Newcastle afgelopen week. Voor nu deel ik een paar foto’s. De rest hierover lees je morgen online. Verder genoot ik onwijs van het lekkere weer, stond ik in het landelijke Algemeen dagblad, ging de barbecue geregeld aan en werkte ik op een wel hele bijzondere locatie. Ook deel ik een leuke Utrecht hotspot tip met je. Lees je mee?!

Ik werkte een dag bij het HNK op het Vasteland. Het New York café is een fijne plek om rustig te kunnen werken. Ik had daar in de middag een afspraak voor een MRI scan, dus dat leek mij wel lekker efficiënt…

Tja, waren het niet dat dit papiertje mij een flinke hoop stress heeft bezorgd. Zo’n uurtje voor de afspraak kwam ik erachter dat de verwijsbrief nog thuis lag. Zó stom! Na een race sessie over de snelweg met mijn vriend’s auto (die ik eerst op het werk moest ophalen met de metro) kwam ik precies 5 minuten voor de afspraak weer aan. Scheelde wel dat ik niet kon stressen over de MRI haha, maar wat een ellende was dat. Poeh.

Na een ochtend werken vertrok ik dinsdag middag met mijn gepakte koffer richting Amsterdam! Yes,  richting Ijmuiden voor mijn mediareis (persreis) naar Newcastle! Super leuk!!

Maar eerst even een stop bij Cherrylab! Leuk om even het kantoor te zien en met de dames te kletsen over alles rondom ondernemen, bloggen en reizen. En, dit uitzicht vanaf het prachtige pand was natuurlijk een foto waard!

Mijn grote glimlach zegt denk ik al heel veel! Wat heb ik genoten van mijn korte 48 uur persreis naar Newcastle. Hele bijzondere ervaring en onwijs gezellig met de leuke groep meiden! Morgen (dinsdag 30 mei) vertel ik je er alles over, mét onwijs veel foto’s!

Donderdagmiddag was het even tijd voor een klein beetje quality time. Ik lunchte samen met mijn vriend op het terras met een broodje zalm. Even lekker bijkletsen met elkaar en genieten van de tijd samen ♥.

Genietmomentje? Je laptop op een vrije dag openklappen. Keihard werken in de zon om de week erna weer op vakantie te kunnen. Work hard, play hard. Bewijst maar weer hoeveel je kunt bereiken door ergens in te geloven. Advies van de week… VOLG JE DROOM!

Donderdagavond schoven we bij de buren aan om lekker te barbecuen. Met zijn zessen genoten we van veel te veel lekkers, ik plof nog haha. Heerlijke avond!

En zo sta je vrijdagochtend opeens middenin het bos voor een afspraak. Heel bijzonder nietwaar?! Ik ging even koffie drinken met een klant van Smaakmakers Media. Dit is toch wel een van de fijnste plekken waar ik een afspraak heb gehad. Zeker aangezien we gewoon lekker buiten zaten!

Afgelopen week genoot ik zo hard van de zon! De laptop ging gewoon overal mee naartoe, de parasol beschermde mij tegen de uv straling en de waterijsjes werden rijkelijk genuttigd. Waanzinnig dit weer. Zo’n lekker zomers gevoel, eindelijk! ♥

En dan sta je zaterdag opeens in het landelijke Algemeen Dagblad! Ik werd vrijdag gebeld door de journalist met de vraag voor wat inzichten over foodfestivals, naar aanleiding van mijn mega overzicht op de blog! Super tof om je naam zo terug in de krant te zien, mét meerdere quotes. Geluksmomentje!

Na een ochtend werken en een brunch bij Brooks in Amsterdam (later meer hierover!) ging ik samen met mijn vriend richting Utrecht. Daar streken we met vrienden neer bij Roots aan de singel, een leuk pop-up bar/terras/biergarten op 3 minuten lopen van het nieuw geopende hoogcaterijne. Super super leuke plek. Aanrader als je binnenkort naar Utrecht gaat!

Tja, hoe sluit je de dag af met dit heerlijke weer?! Natuurlijk ging de barbecue even lekker aan. Gin & Tonic erbij, fijne gesprekken & de zon op je gezicht. Heerlijke afsluiter van een waanzinnige week!

Elke werkdag vind je om 12.00 uur een nieuwe artikel op De Genietende Foodie♥. Ja, ik heb de content tóch iets meer verspreid, anders werd het een overlaad aan informatie! Mocht je er afgelopen week één gemist hebben, klik dan op de dikgedrukte link hier beneden:

Komende week vertrek ik naar Spanje! Yes yes yes! Heerlijk genieten van een vakantie samen met mijn vriend. Nieuwsgierig naar mijn avonturen? Volg mij dan op Instagram. Komende twee weken dus géén weekoverzicht op maandag, maar wél twee hele leuke andere artikelen die dag. Ook komt er elke werkdag gewoon nieuwe inspiratie online, dus kom zeker even om 12.00 uur kijken! 

Geniet van je week! 

Add Comment

Laat hier je reactie achter...