Video // Weekly moments 24 ♥ Back to Business - De Genietende Foodie

Zoals elke maandag deel ik met jou de dingen waar ik afgelopen week van heb genoten. Dit keer in een video, yessss!

Afgelopen weken genoot ik lekker van mijn vakantie in Spanje. Er kwamen dus even geen weekoverzicht online, maar ik ga je op die maandagen een update over de 5 meeste gestelde vragen én de status van mijn food bucketlist. Zo na mijn vakantie had ik de ‘filmmodus’ nog lekker in mijn systeem zitten, dus nam ik deze week mijn weekoverzicht met genietenmomenten op op video. Wat ik voor je in petto heb in deze 10 minuten?

Mijn eerste week na de vakantie is weer ‘back to business’. Ik neem je mee op pad naar een hoop leuke afspraken, o.a. bij Byzoo en Hemel op Aarde. Verder neem ik je mee naar een toffe workshop die ik volg, laat ik je al het lekkere eten op de events van Hello Fresh & Visit Barcelona en tover ik ’s avonds iets heel lekkers op tafel. Meer dan genoeg genietmomenten in deze video, dus zet hem snel aan…

Altijd al willen zien hoe ik bovenop een tafel mijn foto’s maak, dan moet je zeker even de video kijken! Geniet ervan en een fijne week ♥!

Is de video niet beschikbaar? Bekijk hem dan hier. Vergeet je niet te abonneren op mijn kanaal!

Meerdere keren per week vind je om 12.00 uur een nieuwe artikel op De Genietende Foodie♥. Mocht je er afgelopen week één gemist hebben, klik dan op de dikgedrukte link hier beneden:

Komende week ga ik tussen alle afspraken door proberen optimaal van de zon te genieten ♥. Ik heb een paar leuke afspraken gepland, ga lekker met vriendinnetjes genieten & veel werk wegwerken. Oh, en volgende week weer gewoon een ‘weekly moments’ in foto’s! 

Add Comment

Laat hier je reactie achter...