Weekly moments 25 ♥ Work hard, play hard - De Genietende Foodie

Zoals elke maandag deel ik met jou de dingen waar ik afgelopen week van heb genoten. Dit keer genieten met vriendinnen, een volle agenda & me-time.

Yes, het is weer tijd voor een nieuwe weekly moments! Dit keer weer in foto’s ♥. Het motto van mijn week? Work hard, play hard. Letterlijk. In het weekend deed ik namelijk vooral aan me-time, keihard ontspannen dus. De rest van de week stond in het teken van een volle agenda, een leuk nieuw project en genieten met vriendinnen. Lees je mee? Vertel ik ook direct over mijn ventilatoren avontuur én de uitslag van de MRI.

Mijn strak geplande maandag liep ’s ochtends al flink uit. Het editten van de weekvlog duurde namelijk iets langer dan gepland (lees: 5 uur i.p.v. 3 uur…). Maar laten we eerlijk wezen, dan heb je wel een prachtige video ♥.

Met het warme weer zocht ik naar een verkoelend drankje. Ik maakte al eerder verschillende limonade’s, maar wilde nu iets wat ik binnen 3 minuten gemaakt had. Het werd deze ijsthee! De hele week heb ik dit elke ochtend gemaakt en onwijs van genoten, zeker met het hete weer. Ik denk dat ik hem binnenkort maar even op de foto zet, zodat jij er ook van kan gaan genieten ♥.

Met dit heerlijke warme weer van afgelopen week zet je natuurlijk de barbecue aan. Om het wel gezond te houden kozen we maar voor 1 stukje vlees, met daarbij diverse groenten zoals paprika, groene asperges en courgette. Dikke aanrader!

Juist. Granny alert! Ik had opeens zóveel zin om rummicub te spelen. Lekker citroen ijsje erbij en even samen een spelletje spelen. Gewoon in het leven lekker doen waar je zelf zin in hebt ♥.

Dinsdagochtend ging ik voor de uitslag van mijn MRI. Goed nieuws, ik hoef geen operatie!! Yes, daar ben ik zo onwijs blij mee! De MRI was namelijk helemaal zoals deze hoort te zijn. Dat geeft dan ook wat slecht nieuws. Het “probleem” zit in mijn kraakbeen. Deze is niet op alle plekken sterk genoeg, waardoor de druk op bepaalde momenten de onwijze pijn veroorzaakt. Jammergenoeg is daar niets aan te doen om het te verhelpen. Ik kan het met sporten niet verder verzieken, maar het zal nooit helen helaas. Zo zal ik het hardlopen dus echt moeten gaan opgeven en moeten zoeken naar een sport waar ik blij van wordt én die geen pijn heeft. Ik ga nog wel over een tijdje bij een orthopeed kijken, maar voor nu is het even genoeg emotie (geweest). Eerst even dit rustig laten vallen…

De rest van mijn dag stond in het teken van zalm. Ik ga namelijk met Smaakmakers Media aan de slag voor een zalmrokerij. Dinsdag kreeg ik een rondleiding en bespraken we de opdracht door. Super veel zin om hiermee aan de slag te gaan!

Een leeg schap? Ja, ik denk dat meerdere mensen in Nederland dit zagen bij de ventilatoren. Onze eerste online bestelling werd maandag geannuleerd vanwege een leveringsprobleem. Online bestelling nummer twee maakte ik na dit bezoek aan de winkel en dit lege schap. Uiteindelijk werd ook die vanwege voorraadtekort geannuleerd, dus ging vriendlief woensdagavond langs bij de MediaMarkt. Aan de telefoon kreeg hij de opmerking ‘Wat bijzonder, die vraag heb ik vandaag al zo’n 30 keer gekregen’. Het moment dat je denkt ‘Goh, vind je het vreemd met dit weer?!’. Gelukkig hadden ze daar nog wel een paar soorten, dus genoot ik de rest van de week van koelte van mijn ventilator toren. Erg fijn met bij het thuiswerken met dit zomerse weer!

Wat doe je met +30 graden? Juist, de oven aan zetten voor dit veel te lekkere ovengerecht. Waar de buik vol van is ;-)

De poes had het er ook behoorlijk zwaar mee de afgelopen dagen. Na een paar dagen ronddwalen en koude natte washandjes ter verkoeling vond ze woensdag de perfecte plek. In de schaduw, zacht op de poef, precies op de tocht van de deuren. Dit plekje had ik natuurlijk zelf eerder moeten ontdekken…

De lijst van de week, met een paar dingen onzichtbaar gemaakt (sorry guys!). Ik had gewoon teveel te doen en heb laatste te horen gekregen dat ik keuze’s moet gaan maken rondom beide ondernemingen. Je kunt immers niet álles blijven doen. Daar ben ik nu druk mee bezig, maar tot nu toe ren ik nog even rond als een kippetje zonder kop haha.

Woensdagavond was het tijd voor quality time met mijn lieve vriendinnetje. Even samen een hapje eten bij Vicini en vervolgens genieten van een ijsje. Liefde voor dit soort avonden ♥.

Donderdag stond ik het teken van de Valencia reisvlog en bijbehorend artikel. Ik dacht ‘even’ de laatste hand te leggen aan de video. Laten we het er maar op houden dat ik heb ondervonden dat afhaalvoedsel tijdtechnisch het beste werkt op dit soort lange dagen.

Na vrijdag de hele dag gebikkeld te hebben ging ik einde van de middag richting Rotterdam voor een etentje met een oudcollega. Super gezellig, veel lekkere vis en fijne gesprekken. Even lekker genieten dus! Dit was trouwens bij Vis aan de Dijk, in Kralingen. De plek neem ik binnenkort mee in een hotspot artikel. 

Mijn ontspand weekend begon om 10 uur ’s avonds op de bank met dit boek. Mocht je nog een goed boek zoeken, kijk dan zeker even naar Speel met vuur van Tess Gerritsen. Ik heb echt in tijden niet zo’n goed geschreven boek gelezen. Dat zegt wat, aangezien ik afgelopen paar maanden +10 boeken heb verslonden. Heel erg goed boek!

Tegenwoordig (lees: de tweede week) gaan we op zaterdagochtend even langs de markt. Speciaal voor gezonde en verse producten. Je ziet het, dit gaat nog niet helemaal volgens plan, haha. Ik deelde deze mega stroopwafel wel. Dat maakt het al een stuk beter nietwaar.

Een kijkje in mijn koelkast! Zo ziet dat er dan uit na een bezoek aan de markt en supermarkt. Je begrijpt het al. Ik wilde bijna een nieuwe koelkast. Iets met ruimtegebrek in deze efficiënt ingerichte koelkast. Oké, of teveel aankopen bij de marktkramen…

Weekendvoedsel! ♥

Een weekend met veel tijd voor mijzelf. Even ontspannen, een moment rust pakken en lekker genieten van niks doen. Dit was wel een heftig genietmoment, de een na laatste aflevering van Pretty Little Liars. Met veel moeite zal ik verder niks voer de serie zeggen dan “GA HEM NU KIJKEN!” en “IS HET AL DONDERDAG?! “. pfffffff…….

Work hard, play hard. Letterlijk. Ik hoop dat je het zelf ook al door hebt, je kunt niet elke dag pieken. Je moet jezelf juist even opladen om vervolgens weer te kunnen knallen. Gun jezelf dus ook zeker die ruimte om dat te doen! Ik deed dan ook dit weekend. Samen op de bank spelletjes spelen (Sims liefde ♥), series kijken en goede gesprekken.

Oké, en dit soort heerlijke maaltijden. Dat geeft mij dan weer super veel kracht om komende week weer lekker te knallen. Ik zit weer bomvol energie. Kom maar op met die nieuwe week!

Meerdere keren per week vind je om 12.00 uur een nieuwe artikel op De Genietende Foodie♥. Mocht je er afgelopen week één gemist hebben, klik dan op de dikgedrukte link hier beneden:

Deze week heb ik even een paar dagen ruimte om vooral veel werk te verzetten. Er liggen een hoop dingen te wachten op mij, dus dat is wel even lekker! Ook ga ik gezellig met een blogvriendinnetje op hotspot tour, bezoek ik een aantal events, ga ik een dagje op stap met een vriendin en duik ik de keuken in voor nieuwe recepten.

Kom je deze week weer even terug voor de nieuwe reisvlogs en andere inspiratie?! Fijne week en geniet ervan! 

Add Comment

Laat hier je reactie achter...