Mijn winterbeleving in 'WINTER' Magazine! - De Genietende Foodie

In het WINTER magazine beleef je de prachtigste winterverhalen. Mijn winterbeleving lees je ook in dit magazine. Heb jij hem al gehaald in de winkel?

Liefhebber van de winter of niet, we kunnen er dit jaar in Nederland niet omheen. De bossen kleuren wit, de ruiten bevriezen stevig en de warme sjaals komen uit de kast. Toch is de winter veel meer dan dat. Denk bijvoorbeeld aan wintersportvakanties, sneeuwballengevechten of schaatsen op je eigen sloot. Hoe beleef jij eigenlijk de winter?!

Beleef de winter op je eigen bank

Stiekem zou ik natuurlijk in de winter veel liever naar het buitenland gaan. Dan droom ik weg bij de bijzondere unieke winterbelevingen. Lange sledentochten met husky’s door het meest prachtige landschap hoog in het Noorden. Een ontdekkingstocht naar het magische noorderlicht. Genieten van het skiën op een bijzondere winterse bestemming. Waanzinnig lijkt mij dat.

Het gevoel van even op reis zijn krijg je met de prachtige verhalen in het reismagazine WINTER, een speciale uitgave van Meridian Travel & Check-in PR. Je wordt als het ware meegezogen in de bijzondere avonturen. Een heerlijke manier om lekker op de bank met een kop thee nieuwe bestemmingen te ontdekken en te genieten. Of natuurlijk inspiratie te krijgen voor je eigen winterse beleving…

Mijn winterse beleving…

In het WINTER magazine vertel ik uitgebreid over mijn winterse beleving. Genieten van de koude winter hoeft voor mij niet per se ver van huis te zijn. Zodra de eerste dauw komt, de dagen korter worden en de warme truien uit de kast komen, komt bij mij dat fijne winterse gevoel naar boven. Dat versterk ik graag door naar mijn favoriete plek in huis te gaan…

Benieuwd naar het vervolg van mijn winterse beleving? Haal dan het Wintermagazine in de winkel of bestel hem via de webshop.

Van Lapland tot Italië, met het reismagazine WINTER haal je de beleving in huis! Met 116 pagina’s aan prachtige foto’s en verhalen een heerlijk tijdschrift om je inspiratie uit te halen voor je eigen winterbeleving. 

Dit artikel is in samenwerking met Check-in PR & Meridian Travel

Add Comment

Laat hier je reactie achter...