[ gesloten ] Word jij Chef Sandwich 2017?! - De Genietende Foodie

Ben je creatief en houd je van eten? Verzin het ‘Spécialité’ broodje voor Délifrance! Win met jouw recept toffe prijzen & word Chef Sandwich 2017!

Jouw eigen bedachte creatie op het menu van Délifrance. Hoe tof is dat?!

Momenteel is Délifrance op zoek naar de Chef Sandwich van 2017. Niet alleen is in mei en juni jouw broodje te bestellen in een van de 65 vestigingen… De top 3 reist naar Parijs voor een inspirerende trip naar ‘Ecole de Boulangerie’ & je mag een jaar lang(!) gratis lunchen bij een van  de Délifrance restaurants…

Broodje warme beenham

Waarschijnlijk ken je de keten wel, Délifrance. Met meer dan 165 vestigingen, 65 restaurants en 110 corners in tankstations en shop-in-shops te vinden in Nederland. Maar vooral bekend vanwege de unieke Franse stijl en de heerlijke broodjes. Die broodjes at ik als kind maar al te graag. Voornamelijk als ik met mijn ouders mee ging naar kantoor. Als klein meisje stond ik verlekkerd te kijken naar het rijke aanbod in de vitrine, om na een kwartier kiezen uiteindelijk elke keer weer hetzelfde broodje te nemen…

Een welbekende klassieker op het menu, de warme beenham met honing-mosterdressing. Heerlijk! Toen een favoriet en nu nog steeds. Met enige regelmaat haal ik een broodje bij de Délifrance aan de Binnerotte in R’dam, kies ik voor een pomp met Délifrance café of plof ik neer op het terras van Délifrance in ons dorpje.

Win met jouw broodje fantastische prijzen!

Als een van de juryleden van deze super gave wedstrijd daag ik jou uit om mee te doen! Ja, dat lees je goed! Op 31 maart vind de selectiedag plaats, waarop ik samen met Délifrance bepaal wie deze contest wint.

Laat al je creativiteit los. Verzin de lekkerste combinatie. Denk na over de opmaak. 
Heb je alles? Stuur het recept, de foto & je persoonlijke gegevens dan uiterlijk 28 februari 2017 naar win@delifrance.nl.

Alles nog even nalezen? Je vindt hier meer informatie over de wedstrijd.

Dus, wil jij in mei en juni jouw eigen bedachte broodje eten in een van de 65 vestigingen van Délifrance?! Wil jij naar Parijs én wil je een jaar lang gratis lunchen? Stuur dan snel je recept naar win@delifrance.nl en wie weet zie ik je op 31 maart in de finale! 

— In samenwerking met Délifrance

2 Comments

  • Merel Roest 26 februari 2017 21:52

    Echt een leuke winactie! Weer eens wat anders :)
    Mijn zusje en ik zijn vanmiddag hard bezig geweest om onze broodjes te maken. Ik ga de mijne zo insturen!

    • Kim 1 maart 2017 18:28

      Super leuk om te horen Merel! Misschien zie ik je dan de 31ste wel in de finale <3

Add Comment

Laat hier je reactie achter...