Monthly moments Januari // Vakantie geboekt, mijn baan & nieuwste sportontdekking - De Genietende Foodie

Elke maand deel ik met jou de dingen waar ik van heb genoten, mijn (kleine) genietmomenten. Lees nu alles over de geboekte vakantie, mijn nieuwe baan én mijn nieuwste sportontdekking.

Sinds bijna een maand neem ik op deze grijze zondagochtend plaats achter mijn laptop. De behoeften is groot. De behoeften om even lekker een blogje te schrijven. De behoeften om aan jou, de leukste lezer ever, meer te vertellen over mijn maand. Mijn genietmomenten te delen. Tijd dus voor een ontspannen persoonlijke update.

Want, hoe gaat het allemaal? Hoe bevalt die nieuwe baan eigenlijk? Natuurlijk ga ik je daar meer over vertellen, inclusief wat foto’s! Ook sport ik sinds 1,5 maand onwijs veel (oke: ik vind 2 keer per week veel haha) en moet ik deze fijne sportontdekking in Rotterdam even met je delen. Dat niet alleen, ik heb een vakantie geboekt! Niet zo maar een, een waar ik elke drie seconden meer enthousiaster over wordt.

Goed, pak een kopje thee, ga er lekker voor zitten & geniet van allemaal foto’s en verhalen van mijn (kleine) genietmomenten in Januari.

De afgelopen maand stond ik een aantal keer in de keuken voor mijn baan. Ik heb momenteel een aantal verschillende projecten, waaronder het aanleveren (en soms fotograferen) van de recepturen voor onze sociale kanalen. Volg jij Verstegen trouwens al op Facebook en/of Instagram? Doen hoor, daar komen allemaal heerlijke recepten voorbij in video- en fotovorm!

Als ik dan toch even een schaamteloze promotie aan het maken ben, kan ik ook wel even mijn enthousiasme delen over de 100% natuurlijke gehaktmixen. Hier is niets aan toegevoegd dan kruiden, specerijen en paneermeel. Verrassend lekker en onwijs goed op smaak. Ik betrap mijzelf erop dat ik steeds vaker zo’n zakje gebruik dan dat ik zelf aan het experimenteren ben met kruiden.

Juist doordat ik nu elke dag buiten de deur werk, merk ik dat de momenten thuis mij erg dierbaar worden. Zoals een lekkere ontspannen dag in het weekend zonder afspraken, die ik braaf elke week weer voor mijzelf /ons inplan. Dan kan ik lekker uitgebreid ontbijten, koffies drinken, dingen doen die ik wil doen en natuurlijk netflix series kijken. Of natuurlijk zo’n fijn blogje schrijven als vandaag ♥.

Niet alleen plan ik veel tijd in voor ontspanning voor mijzelf, ook met de mensen om wie ik veel geef. Zo hebben mijn vriend en ik voor de winterperiode een Pathé abonnement genomen, om eens wat vaker een film te kijken én nog meer op dage night te gaan.

Ook ging ik met mijn studievriendinnen naar het ballet, de voorstelling Romeo & Juliet in het Nieuwe Luxor. Lekker eten bij Loetje, bijkletsen met elkaar en van de voorstelling genieten. Het beste van dit soort avonden? De volgende  wordt alweer gepland ♥.

Het was in Januari ook tijd om mijn gezicht weer eens te laten zien op een persevent. De afgelopen periode heb ik eigenlijk steeds alles afgezegd, maar nu is het weer tijd om alle lieve De Genietende Foodie lezers te verblijden met tips voor nieuwe hotspots in de stad. Zoals de tweede vestiging van Juffrouw van Zanten bijvoorbeeld, welk gevestigd is in Rotterdam West. Op Instagram deelde ik nog meer foto’s en binnenkort lees je op de blog een leuk artikel met allemaal hotspots die je niet mag missen!

Oké dan, nog een kleine sneak peak achter de schermen op mijn werk. Zo had ik afgelopen maand weer een videodag voor nieuwe toffe video’s voor de online media én leverde ik een van mijn eerste projecten op. Bij dit laatste komt alles van mijn hand en is het speciaal voor een concept bij AH ontwikkeld.

Je snapt vast wat mijn antwoord is op de vraag; ‘Hoe bevalt je nieuwe baan?’…. Heel erg goed! Ik geniet er onwijs van dat ik vooral het creatieve gedeelte heb, veel projecten dagelijks kan managen en samenwerk met een fijne team die elke zijn/haar ding het beste kan. Ik heb echt zoveel zin in alles wat er de komende maanden aankomt! Ik ben dus nog steeds erg blij met mijn keuze ♥.

Wat ook heel bijzonder was de maand, was dat onze kleine doerak (die oranje Donder) alweer 5 jaar bij ons is. Tijd vliegt! Kijk nou wat een verschil als je dat kleine bolletje wol vergelijkt met dat grote kleedjes monster. Ik zou stiekem wel willen dat ze weer even zo klein en pluizig was, zo onwijs lief #liefdevoormijnkat.

Goed, die nieuwste sportverslaving dus. Daar gaat een klein verhaal aan vooraf. Na twee weken dagelijks file rijden (lees: minimaal 45 minuten naar huis rijden ipv 25 minuten) werd ik lichtelijk gestoord. Ik vond het een slim plan om de file te vermijden met een alternatief dat ik tussen 17.00-19.00 kan doen, na werk en voor het eten. Het liefst iets wat nog een beetje uitdaging, afwisseling en flexibiliteit gaf. En daar kwam het concept ‘OneFit’ om de hoek kijken.

Sinds 1,5 maand sport ik dus ongeveer 2 á 3 keer per week bij een van de aangesloten sportscholen van OneFit. Dit is een concept waarbij in de steden Rotterdam, Amsterdam, Utrecht en Den Haag de beste sportplekken worden verzameld. Met 1 abonnement kun je verschillende sporten uitoefenen. Zo kan ik gaan boksen, bootcampen, yoga, crossfitten of baantjes zwemmen. Dat niet alleen, je kunt nog veel meer doen zoals bolderen, paaldansen (ja echt) of groepslessen bij een sportschool.

Een perfect concept als je net als ik het liefst verschillende sporten of sportvormen uitvoert en dit het liefst niet op een plek wilt doen. Zo ben ik momenteel echt fan van Bikram yoga (in 40 graden veel te veel oefeningen doen), een fijne Yin Yoga les bij Balanzs Rotterdam en ga ik mij deze week wagen aan Aerial yoga (met doeken). Mocht je het zelf ook willen doen, laat even een reactie achter, stuur een mail of een berichtje via Instagram. Gezien ze een community met liefhebbers willen opzetten, krijg je bij OneFit beide een goede korting (jij 20 euro, ik 10 euro) als je iemand lid maakt.

Kleine noot: Dit is niet gesponsord. Ik ben gewoon reuze enthousiast over dit concept en deel graag een beetje korting uit. Ik deel het alleen iets meer uit dan enkel aan mijn directe vrienden ;-) Oh, en het abonnement is 50 euro per maand, maandelijks opzegbaar.

Je snapt het, date nights met KFC als diner zijn dan door al die sportschool sessies zeer verantwoord ;-)

Grapje! Wees niet bang, ik ga er niet een healthy fitgirl blog van maken. Ik deel alleen liefde voor chicken wings en gewonnen tickets bij de gamehal. Het zijn die kleine momenten die het bijzonder maken!

Deze foto’s verraden het denk ik al… WIJ HEBBEN EEN VAKANTIE NAAR INDONESIË GEBOEKT! ♥ Voor het eerst in mijn leven zal ik 2,5 week lang met een backpack op naar een veel te benauwd land (met kleine vieze beestjes) gaan om een compleet andere cultuur te leren kennen. Oké, vooral om het eten te proeven, de natuur de aanschouwen en te ervaren of dit iets voor mij/ons is.

De hele route die we gaan doen is nog niet helemaal bekend, we hebben slechts de tickets geboekt. Het plan is nu om kort in omgeving van Ubud, Bali te verblijven, door te gaan naar Nusa Penida en dan het grootste gedeelte op Lombok. Natuurlijk zal er tzt een fijn artikel komen met de eerste aanschaffen, geboekte locaties en het reisplan. Mocht je ook nog tips voor hotels/vervoer/locaties hebben, deel het vooral!

Als ik terugkom wil ik ook juist een ‘Zo overleef je je eerste keer backpacken’ schrijven, want op een of andere manier vertellen ze je nergens duidelijk over het vervoer, cultuur, zware fysieke beproevingen en bloedhitte. Je leest vast tussen de regels door hoeveel ik voor over heb om het échte Indonesische eten te gaan proeven he?

Tot slot een klein nieuwtje…. Ik ga een auto kopen! Ik heb altijd het geluk gehad via mijn vorige werkgever een lease auto te kunnen rijden (stiekem mis ik de Audi nog steeds) en als zelfstandige beter het OV te kunnen pakken dat de auto nodig te hebben. Momenteel rijd ik in een fiat 500, welke gehuurd is. Leuk bakkie, maar voor mij het geld niet helemaal waard. Afgelopen weekend zijn we naar een aantal modellen wezen kijken, waaronder de Renault Clio (nieuwe versie). Iets zegt mij dat dit een lang proces gaat worden, want er is zoveel aanbod. Ik ben benieuwd wat er eind maart uiteindelijk voor de deur zal staan!

That’s it. Mijn maand in een notendop. Ik hoop dat je het leuk vond om zo weer even een persoonlijke update te lezen. Komende maand deel ik sowieso een fijn artikel met nieuwe hotspots in Rotterdam én zal ik weer eens de keuken in duiken voor een lekker recept. Kom gewoon geregeld langs óf volg de Instagram stories om op de hoogte te blijven.

Liefs, Kim 

Add Comment

Laat hier je reactie achter...