22 januari 2022

4 tips om af te vallen

2 min read
afvallen

Ben je niet tevreden met jezelf en is het tijd om wat kilo’s kwijt te raken? Wij geven je 4 tips die je helpen om af te vallen. Wanneer je besluit om af te vallen, is het wel belangrijk om na te gaan dat dit een verandering is op lange termijn. De leefstijl die je momenteel hebt, heeft blijkbaar geen positieve werking op het lichaam en daarom is het nu aan jou om hier verandering in te brengen. 

Blijf eten

Niet eten is bij afvallen echt een no-go. Het is onwijs slecht voor je lichaam en heeft ook een negatieve werking op je mentale gesteldheid. Ga na hoeveel calorieën je nodig hebt en ga daar ongeveer 200 calorieën onder zitten. Zo behoudt je je energie, maar reageert je lichaam erop door af te vallen. Blijf daarom eten, maar focus je hierbij meer op producten die gezond zijn en geen ongezonde vetten bevatten. 

Sporten

De combinatie van sporten en eten zorgt ervoor dat jij binnen no-time snel afvalt. Met sporten is het belangrijk om je eerst te focussen op cardio trainingen, waarna je ook krachttrainingen toe kan voegen. Belangrijk met sporten is dat je activiteiten zoekt die je leuk vindt om te doen. 

Afslankapparatuur

Kijk hiermee uit! We snappen dat je binnen korte tijd veel wilt afvallen, maar dit heeft niet altijd een positieve werking op je lichaam. Het afslankapparatuur wat wij wel aanraden is Cryotherapie van Cryo21. Met dit apparaat wordt er vet verwijderd op de plekken waar jij dit wil op een natuurlijke en zorgvuldige manier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *