5 tips voor het krijgen van een strakke huid

Iedereen droomt wel van een strakke en gladde huid. Afvallen helpt hier natuurlijk enigszins bij. Gezond eten en vooral ook sporten zijn een goede eerste stap voor een strakke huid. Maar zelfs na gewichtsverlies kan de huid nog wel een touch-up gebruiken om strak en stevig te worden, aangezien de huid dan vaak wat losser wordt. Gelukkig is de huid een flexibel orgaan dat je gemakkelijk weer strak krijgt. Hieronder een aantal tips voor het krijgen van een strakke huid.

Tip 1: Voldoende water drinken

Dat water goed voor je is, wisten we al. Het helpt onder andere bij een gezondere, egale huid en voor de werking van je organen. Maar wist je ook dat water drinken één van de beste manieren is om een strakke huid te behouden/krijgen? Wanneer je dagelijks 1,5 liter water drinkt, zal je huid binnen no time strakker worden. Ook zal je je hiernaast fitter voelen en minder vermoeid of futloos. Water is dus de beste vriend van je huid!

Tip 2: Scrubben!

Ook scrubben is een van de manieren voor het krijgen van een strakke huid. Met scrubben verwijder je namelijk de dode huidcellen, stimuleer je de doorbloeding én zorg je ervoor dat je huid nieuwe huidcellen aanmaakt. Scrubben kan zowel met zout (zeezout of bitterzout), als met speciale scrubcrèmes. 

Tip 3: Afslankgel

Afslankgel wordt gebruikt om lichaamsvet te bestrijden. De gel wordt voornamelijk gebruikt voor de zones waar wij over het algemeen het snelst aankomen, namelijk: de billen, heupen en de buik. Ook helpt de afslankgel voor het strakker maken van je huid en voelt je huid gladder aan. De afslankgels van Golden Naturals zijn een goede optie. De gel smeer je dagelijks op de gebieden waarvan je de huid strakker wilt, tot het gewenste doel is behaald.

Tip 4: Regelmatig massages nemen

Massages! Massages zijn enorm ontspannend en iedereen geniet ervan. Ook heeft het veel voordelen, zoals het verhogen van je weerstand en verminderen van stress. Maar ook helpen massages bij de doorbloeding in je lichaam. Dit heeft als resultaat dat de huid strakker en steviger wordt.

Tip 5: Yoga

Door het rekken en strekken van het lichaam wordt de afvoer van afvalstoffen in je lichaam bevorderd en bouw je spieren op. Het is een rustgevende manier om je huid strak en stevig te houden. Daarnaast word je er lekker lenig van!

Of je nou gewoon graag een strakkere en stevigere huid wilt of je huid wilt verstrakken na gewichtsverlies: met deze tips heb je binnen no time een strakke en gladde huid!