Hét platform voor eetliefhebbers!
Genieten op reis, buiten de deur & in je keuken.

Over ‘De Genietende Foodie’

Dat ik van koken houd, zal je vast al opgevallen zijn na een blik op mijn blog. Ik ben Kim, 27 jaar en oprichtster van De Genietende Foodie. Naast koken hou ik van fotograferen, geniet ik van reizen en ben ik verslaafd aan alles rondom eten.

Mijn passie voor eten vertaald zich naar het koken voor vrienden/familie, het organiseren van etentjes, het zoeken naar toffe, nieuwe hotspots & het ontdekken van nieuwe bestemmingen over de hele wereld. Om al dat lekkere eten te kunnen handhaven is sporten ook een belangrijk bezigheid in mijn dagelijks leven.

Van creatief koken in een studentenkeuken tot foodblogger

Al sinds jongs af aan ben ik bezig met koken. Dit is in mijn studententijd in Rotterdam alleen maar verder gegroeid. Ik probeerde recepten uit, verzon zelf creative (studenten) gerechten en leerde koken. Mijn mening werd vaak gevraagd als iemand op zoek was naar een goed restaurant. Ook mocht ik vaak een recept uitschrijven, omdat het gerecht er op de foto zo lekker uit zag. Om mij heen vroegen vrienden en familie waarom ik mijn passie, mijn eigen recepten en mijn ervaringen niet deelde met mensen?

Zo is op 11 augustus 2014 de foodblog ‘De Genietende Foodie’ ontstaan. Het vrijlaten van mijn creativiteit, mijn voorliefde voor schrijven en mijn passie voor koken zijn mijn redenen geweest om men te willen inspireren met mijn foodblog.

Geniet!

Genieten is iets dat dicht bij mij staat, waar ik in geloof en wat ik zo veel mogelijk probeer te doen. Dit is de rode draad in mijn blog, om met mijn persoonlijke verhalen anderen te inspireren meer te genieten in het dagelijks leven. Voor mij gaat het enerzijds om de kleine momenten, zoals een wijntje met een vriendin, een avondje bankhangen met partner, een complimentje van die ene collega of een rustmomentje voor jezelf. Anderzijds gaat het ook om de grote, belangrijke moment die voor jou het vieren waard zijn, hoe simpel ze misschien ook lijken.

Heb je een vraag over een recept? Neem gerust contact op!
Wil je meer weten over het opzetten van een samenwerking? Lees hier meer.
Benieuwd naar mijn freelance activiteiten? Bekijk mijn portfolio.

De Genietende Foodie bewaart jouw digitale koekjes om je ervaring op deze website te kunnen verbeteren. Oké Lees de disclaimer