Afvallen in Arnhem met behulp van een personal trainer

100pt

Wil je al voor een algemenere tijd jouw summerbody tot werkelijkheid maken en afkomen van die overtollige kilo’s maar lukt jou dat niet met het zelfstandig sporten in een sportschool bij jouw in de buurt en ben je daarom op zoek gaan afvallen Arnhem om een goede oplossing te vinden? Dan ben je bij 100% Pt absoluut aan het juiste adres. 

Waarom kiezen voor personal training 

Er bestaat geen betere begeleiding van personal training. Door middel van personal training zul je onder begeleiding van een echte professional werken aan jouw persoonlijke fitnessdoelen. Tijdens de personal training zal alle aandacht geheel op de cliënt gefocust zijn waardoor je alle oefeningen ten allen tijde in de juiste houding uitvoert. Een personal trainer helpt tevens ook bij de motivatie om door te gaan en niet te stoppen met trainen. De personal trainer van 100% PT biedt naast de personal training ook hulp aan bij blessures en andere gezondheidsproblemen. Hij studeert tevens aan de school of applied functional medicine. Hierdoor is de personal trainer breder georiënteerd en kan hij zijn cliënten breder en op een dieper niveau helpen. 

personal-coach

Het veranderen van jouw voedingspatroon 

Naast intensief sporten is het ook van essentieel belang dat je de juiste voeding consumeert om zo de gewenste resultaten te behalen. Met behulp van een personal trainer van 100% PT zal er een op maat gemaakt voedingsschema opgesteld worden zodat je niet vastzit aan een hoger dieet om zo af te vallen. Door middel van een voedingsschema zul je op een lekkere en verantwoordelijke manier afvallen. Ben jij nu op zoek naar raven Arnhem dan ben je bij 100% PT aan het juiste adres.