Alles voor een perfect gedekte tafel

Serviesset kopen

Vaak wordt er niet veel aandacht geschonken aan het dekken van een tafel, toch kan je etentje of lunch afspraak met vrienden of familie een hele andere sfeer krijgen met een mooi servies. De tafel heeft direct een andere uitstraling, hierbij kun je zelf bepalen wat voor uitstraling je wenst. Ga je voor een kleurrijk Portugees servies, of kies je voor het schitterende Italiaanse design de keus is geheel aan jou. Wil je in plaats van een complete serviesset kopen losse producten als toevoeging bij je servies, dan is dit natuurlijk ook mogelijk bij villaservies.nl. 

Serviesset kopen

Los servies

Niet iedereen wil misschien een direct complete serviesset kopen, voor deze mensen zijn er ook losse schaaltjes, kannen, bekers en losse glazen te koop in de webshop van villaservies.nl. Ook de losse onderdelen van een servies zijn van uitstekende kwaliteit, en het is ideaal als je per ongeluk iets breekt dat je het zo weer bij kunt kopen. Naast de webshop kun je het gehele assortiment ook bekijken in de winkel in Voorburg, hier kun je met eigen ogen de kwaliteit en de prachtige serviesstukken zien en voelen. Hierbij is het mogelijk om de heerlijke theesoorten te proeven.

Ga voor kleurrijk en grappig

Je hoeft niet alles zo serieus te nemen in de keuken, soms moet je even de sfeer breken met een leuk item. Bij een serviesset kopen, is het leuk om er kleurrijke en grappige items aan toe te voegen. Neem bijvoorbeeld de hamburger kookwekker die er erg leuk en funny uitziet, maar ook het broodrooster zal de tijd goed in de gaten houden. Ook de fluitketel in de vorm van de kookwekker is uniek, zo zijn er een aantal verschillende leuke items die de sfeer in de keuken breken. Kleurrijk aardewerk serviesgoed is ook in de webshop van villaservies.nl verkrijgbaar, kijk rustig rond en maak je keuze.

Geef een reactie