22 januari 2022

AquaFinesse pakket

2 min read

Om op een mileuvriendelijke wijze je spa te onderhouden is het AquaFinesse pakket een aanrader. De producten die in dit pakket aanwezig zijn, zorgen ervoor dat het zwembad of de hottub helemaal bacterievrij en helder is. Dat wil zeggen, dat je om de paar weken het pakket moet gebruiken om een adequate werking te bewerkstelligen. Het pakket is zo samengesteld, dat waterbehandelingen van de spa een fluitje van een cent zijn. Eenmaal per week tabletten of chloorshock behandeling, geven het zwembad of de jacuzzi een kristalheldere uitstraling, plus dat het water vrij is van allerlei bacteriën. De wisselwerking tussen de producten die in het AquaFinesse pakket aanwezig zijn, zorgen voor de juiste wisselwerking. Het pakket is speciaal ontwikkeld om grotere watervolumes te behandelen. Helder en schoon water is het gevolg van de wekelijkse reinigingsbeurt.

Voordelen van AquaFinesse

Je zwembad op de juiste manier schoonhouden kan prima met de onderhoudsmiddelen van dit merk. Een puur Nederlands product wat een geslaagd artikel is op het gebied van bacterie-dodende componenten. Géén chemicaliën die een aanslag voor het milieu zijn, maar beproefde artikelen die veilig en snel de waterkwaliteit van zwembad, jacuzzi of hottub verbeteren. Producten zonder biociden, zodat de natuur geen schade zal lijden. Ook voor je ogen, huid en haar, hebben de producten van AquaFinesse geen kwalijke uitwerking. Schoon en helder water zonder dat dit afbreuk doet aan de natuur.

Gemakkelijk en snel bestellingen doen

Om in het bezit te komen van een AquaFinessepakket is het noodzakelijk om achter je pc plaats te nemen en te bestellen. Vandaag besteld, morgen in huis. Het grote assortiment van de webshop Bodyfitwellness.nl, betekent dat alles direct op voorraad aanwezig is. Met een bestelling van 75,00 euro is de verzending geheel gratis. Ook afhalen is mogelijk. Wil je wel eens in d fysieke winkel een kijkje nemen? Zeewolde is de winkel te vinden, waar je vrijblijvend een kijkje kunt nemen. Kijk voor alle producten op de website.,