1 december 2021

Biker boots en jeans: Een ‘match made in heaven’.

2 min read

Een klassieke combinatie, maar zeker niet saai. De beste match voor de robuuste boots zijn smalle skinny jeans. In combinatie met een wijde broek ziet je outfit er al snel vormloos uit. Tip: ga je toch voor een wijdere jeans? Kies dan voor biker boots met een smalle schacht!

Als je wat huid laat zien tussen de schoenen en je broek, maakt dit de look gelijk iets luchtiger. Overlapt je broek met de laarzen? Geen zorgen, je hoeft niet direct je hele kledingkast naar de coupeur te brengen. Het geeft je zonder extra moeite hetzelfde effect én voorziet je outfit ook nog eens van een nonchalante touch.

Je hoeft bij het combineren van biker boots en jeans nauwelijks rekening te houden met de wassing. Doordat de laarzen en jeans dicht op elkaar zitten, is het wel goed om er op te letten dat het contrast niet te hard is. Zwarte biker boots staan het mooist onder donker denim, terwijl beige biker boots juist prachtig zijn in combinatie met een lichte wassing!

De 4 trends die je gelijk wil hebben

Boots hebben natuurlijk al jaren een vaste plek bemachtigd binnen de modewereld. Een paar klassieke biker boots is dan ook een echte musthave voor elke schoenenkast. Toch zien we elk jaar weer nieuwe trends en innovatieve designs. We hebben de belangrijkste voor je op een rijtje gezet! Let op: lezen op eigen risico.

Biker boots met cut-outs. Als het regent of écht koud is in de winter zijn ze wellicht niet het meest praktisch, maar in combinatie met bijvoorbeeld glittersokken maak je van de laarzen een echte statement schoen.

Biker boots met western-look. Ook cowboylaarzen zijn natuurlijk niet meer weg te denken uit de modewereld. Het dus ook helemaal niet zo gek dat we ook in biker boots steeds meer western-elementen terugzien!

Biker boots met studs. Bij studs denken we natuurlijk gelijk aan de jaren 80 en 90, lekker rebels en extra stoer in combinatie met ripped jeans. Biker boots met veters. Dit is dé schoenentrend van het moment.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *