22 januari 2022

Binnen no time fit en slank!

2 min read
FitforLife

Mijn droom is altijd al geweest om fit en slank te zijn en dankzij Fit For Life Sports heb ik mijn doelen kunnen bereiken! Door deze sportschool ben ik namelijk gaan inzien dat niets onmogelijk is en dat sporten eigenlijk best wel leuk kan zijn.

Gouden combinatie

fit en slank

Bij Fit For Life Sports werken hele leuke mensen en iedere sportsessie is weer een feestje. Ik had bij mijn inschrijving al meteen aangegeven dat ik graag een aantal kilo’s wilde afvallen en fit en slank wilde worden en toen is mij geadviseerd om een combinatie te doen van de programma’s FIT&Slank en HIIT&FIT. Dit bleek echt een gouden combinatie te zijn, want na een maand merkte ik al dat ik wat strakker was geworden en ook mijn conditie is vooruit gegaan.

Fijne instructeurs

fit en slank

Een andere reden waarom ik graag bij Fit For Life Sports ga sporten, is vanwege de fijne sfeer. De instructeurs zijn namelijk heel professioneel, aardig en motiverend. Of je nu net een beginner of al een doorgewinterde sporter bent: je wordt altijd met respect behandeld en je verlaat nooit teleurgesteld of verdrietig de sportschool. Ze weten me altijd net dat duwtje in mijn rug te geven om voor het maximale te gaan. Na elke les ben ik supertrots op mezelf dat ik weer zover gekomen ben! Daarnaast zijn de andere leden van deze sportschool altijd heel gemoedelijk en dit komt de sfeer in de sportles natuurlijk ook ten goede. Soms gaan we na de work-out nog even een drankje doen aan de bar om lekker bij te praten, dus het is altijd een gezellige boel. Wil jij ook graag fit en slank worden? Meld je dan snel aan voor een gratis proefles bij Fit For Life Sports en ontdek ook hoe makkelijk dit te bereiken is!