1 december 2021

Cadeaus voor dames

2 min read

Wilt u een dame verrassen met een cadeau en weet u niet zo goed wat u zoekt? Geen probleem, wij helpen u verder. In deze blog vertellen we u verschillende cadeau ideeën en welke items dames zelf het liefst kopen. Denk aan parfum, kleding, make-up en meer. Vraagt u zich af welk luchtje dames het lekkerst vinden, welke pet dames kopen of welke mascara ze het liefst dragen? Lees dan snel verder!

Parfum

Een lekker ruikende parfum kan natuurlijk niet ontbreken in de badkamer van een vrouw. Elke vrouw heeft waarschijnlijk meerdere luchtjes, want de meeste vrouwen vinden het leuk om regelmatig te wisselen van geurtje. Of een vrouw zoet of kruidig lekkerder vindt, ligt natuurlijk helemaal aan haar eigen smaak en daarom is het verstandig om te vragen waar de voorkeuren liggen, om te voorkomen dat je straks een dure parfum koopt die de dame in kwestie helemaal niet lekker vindt. Mocht het een verrassing zijn, kun je altijd één van de favoriete luchtjes van de dame ruiken of meenemen naar de winkel voor advies.

Kleding

Elke vrouw houdt van leuke kleding en daarom is het altijd leuk om zoiets cadeau te geven. Om gedoe met maten te voorkomen (tenzij je de maat weet natuurlijk) is het verstandig om iets cadeau te geven met een universele maat. Denk bijvoorbeeld aan accesoires zoals petten, sjaals of sieraden. Welke pet dames kopen verschilt natuurlijk per persoon, maar een basic model is altijd goed. Met sjaals kun je helemaal uitpakken, denk aan verschillende printjes kleuren en patronen en decoraties als franjes of pompoms. Wat betreft sieraden is het verstandig om vooral te kijken naar wat de vrouw al in haar bezit heeft en dat aan te vullen met iets wat ze nog niet heeft. Heeft de dame bijvoorbeeld veel armbanden maar weinig ringen, is het verstandig een ring cadeau te geven.

Niet elke dame draagt make-up, dus een klein onderzoekje van tevoren kan geen kwaad. Een snel kijkje in de make-uptas van de vrouw zegt al veel over welke merken zijn fijn vindt om te gebruiken. Make-up die veel dames gebruiken is bijvoorbeeld mascara, lippenstift of oogschaduw. Neutrale kleuren zijn daarbij altijd goed.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *