22 januari 2022

Camping De Leistert

1 min read
Cabins

Kom ook heerlijk genieten op de camping De Leistert. Een geweldige plek in Limburg. Deze 5 sterren camping in Nederland trekt jaarlijks heel veel gasten en dat is niet voor niets. Want hier is het mogelijk om een zeer mooi onderkomen te huren. Zelfs de hond mag mee. Deze camping is niet voor niets onderscheiden met de titels ANWB Topcamping en ADAC Superplatz. Al met al is hier meer dan 1.000.000m2 vakantie plezier te vinden.

Boek een mooie bungalow, of kies je liever voor een zeer fraaie chalet, de keuze is aan jouzelf. Want hier is meer dan genoeg huizen te vinden waar jij met jouw gezin een geweldige vakantie kan beleven.

bungalow

Op vakantie naar camping De Leistert

Boek een mooie Leistert Lodge, een luxe chalet. Deze staan op een groot veld en hiermee krijg je een soort kampeer gevoel. Echter zijn deze chalets voorzien van alle luxe die je thuis ook hebt. Het is leuk voor kinderen om hierheen te gaan. Zo kunnen zij op het veld met andere kinderen spelen, terwijl de ouders op een afstand, vanaf de lodge, dit allemaal in de gaten kunnen houden. Heb je geen kinderen en kies je liever voor de rust, dan is dat ook mogelijk. Er zijn genoeg plaatsen op dit park om te kunnen genieten.

bungalow

Neem een kijkje op deze website en bekijk de verschillende mogelijkheden die hier allemaal te huur zijn. Lekker genieten tijdens jouw vakantie doe je natuurlijk op recreatiepark De Leistert.