22 januari 2022

Dagje wellness

2 min read
verschillende arrangementen

Ik heb een druk leven; ik werk fulltime, heb 3 prachtige deugnieten en ben sinds enkele maanden druk in de weer met de verbouwingen in huis. Al dit zorgt ervoor dat ik van tijd tot tijd echt nood heb om eens tot rust te komen. Echter, ik wist niet meteen hoe ik mij eens totaal kon ontspannen. Totdat ik van een goede vriendin een dagje wellness voor mijn verjaardag cadeau had gekregen. De wellness cadeaubon was geldig in de thermen van Nijmegen, een plaats waar ik altijd al eens naartoe wou gaan. Enkele dagen na het ontvangen van de bon had ik toevallig een dagje vrij en mijn vriendin ook. We besloten om samen eens een dagje wellness te plannen, en deze dag was het begin van een fantastisch routine!

Waardebon sauna

 Volledig tot rust komen

In thermen Nijmegen werden we vriendelijk ontvangen, waarna we van kop tot teen verzorgd werden. Eerst kozen we voor een ontspanningsmassage, waarbij ons gezicht, nek, schouder en hoofdhuid goed onder handen werd genomen. Deze massage bracht mij tot de diepste rust die ik ooit had ervaren! Achter deze massage lieten wij ons verwennen met een bamboemassage. We wisten beiden eerst niet wat dat inhield, maar we zijn erg blij dat we voor deze massage gekozen hadden! Net toen ik dacht dat ik niet nog meer kon ontspannen, heeft deze massage mij het tegendeel bewezen! Achteraf hebben we nog gezellig nagenoten in de sauna. Het was kortom een dagje om nooit meer te vergeten!

Schoonheidsbehandeling

 Dit wordt ons vast ontspanningsroutine

Ik en mijn vriendin hebben zo van de massages en de sauna genoten, dat we besloten hebben om elke twee maand terug te keren naar de thermen van Nijmegen. We spraken af dat we dus eenmaal per twee maand, de tijd nemen voor elkaar en onszelf. We doen dit al sinds vorig jaar en merken beiden een duidelijk verschil in ons dagelijks leven. Ik merk van mijzelf bijvoorbeeld dat ik veel meer ontspannen in het leven sta. Kleine probleempjes kan ik sneller van mij afzeteten. Mijn partner en kinderen zijn ook erg blij dat ik mij regelmatig laat verwennen, want ook zij merken dat ik veel rustiger ben geworden. Ik zou de thermen van Nijmegen dus aan iedereen aanraden, die opzoek is naar volledige ontspanning, genot en rust!